Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Virtuaaliretkellä

3.12.2008 Eki Holmberg

Kameraseura virtuaaliretkellä läpi Suomen

Tiistai-iltana kokoonnuttiin jälleen kuvaretkeilylle kuvisluokkaan. Huhtalan Antero oli hoitanut retkieväät ja kuvakohteita löytyi Lapista Pietariin.  Eväitä nauttien ihailtiin  ensi Lintulahden Kyöstin kuvia Karjalasta ja Kronstadista.Kyöstin kuvien kohdalla tosin tekniikka teki tepposen joka ei tällä erää selvinnyt ,mutta asiaan palataan. Ilen reissukohteet olivat pääosin Jyväskylästä ,mutta käytiinpä pikaisesti Luulajassakin. Kyllä lapset ovat kuvauskohteina erinomaisia, se nähtiin jälleen Ilen otoksista. Puttosen Sakari oli  käynyt kyttäämässä lintujen kuningasta ja kuvia tästä upeasta lintumaailman  komeudesta on nähtävissä lisäkuvissa.

Virtuaaliretken kylmin osa lienee ollut Niemisen Esan kuvakohteet   Lapin tuntureilta. Pakkasta reilu parikymmentä astetta ja tuuli toista kymmentä metriä  sekunnissa. Siinä tuppaa jähmettymään niin kuvaaja kuin kamerakin. Tuloksena on kuitenkin otoksia talven taiteesta.  Jos  "lumimöykkyjä" katsellessa antaa mielikuvitukselle vapaan kentän, voi tunturissa tulla vastaan vaikka  maahisia ja tonttuja (muitakin siis kuin luontokuvaaja)Itse kukin voi lisäkuvissa testata mielikuvitustaan. Kuvat ovat menneiden vuosien lumilta Pyhätunturilta, Leviltä ja Kilpisjärveltä (taivasgraffiitti)

Syyskausi lähenee loppuaan ja edessä on enää yksi kuvallinen virtuaalimatka tämän vuoden puolella ja sekin ns. pikkujoulun merkeissä kahden viikon kuluttua ( 16.12.08 klo 19.00)  Vuoden vaihduttua kerhoillat jatkuvat jälleen ja ilmeisesti ensimmäinen tapaaminen on  tiistai-iltana viikolla 3.

Hyvää jatkoa ite kullekkin   Kyy Eki