Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Netti-TV: Lentopalloa ja paljon muuta uutta

30.11.2008 Kyyjärven Mediamyllärit ry - Aaro Toppinen

Tänään sunnuntaina Kyky-Betsetin vieraaksi saapuu Tornio Lentis-88. Ensiesittelyssä myös Kyyjärven uusi kunnanjohtaja Matti Muukkonen. Kuvassa Hannu Kalliojärvi.

Tämäniltainen netti-TV lähetys on eräs merkittävimmistä lähetyksistä mitä Nopola Newsin historian aikana on tehty. Mikäli kaikki toimii entiseen tapaan, lähetys on nähtävissä netti-TV:n kautta yhden ja kahden megan striimeinä. Tämän lisäksi Kase-TV1:n kautta ottelu on nähtävissä neljän megan huippustriiminä IP-TV:n kautta. IP-TV:ssä normaalit TV-kanavat näkyvät laajakaistan kautta eikä antenneja eikä tavallisia digiboxeja tarvita. KaseTV1 näkyy tällä hetkellä vasta testikäyttäjille PPO:n liittymien kautta.


Sisällöllisesti ottelun alussa on tietenkin valmentajien kommentit tulevasta ottelusta. Pitkällä erätauolla esitellään Kyyjärven uusi ja tiettävästi Suomen nuorin kunnanjohtaja Matti Muukkonen. Eikä vain pelkästään suomalaisille netti-TV:n katsojille vaan myös Wienissä Eu-tason ministerikonferenssin ja Expon yleisölle. No, se on ehkä liikaa luvattu, koska aikatauluista eikä näkyvyydestä ole tietoa. Mutta testataan kuitenkin.

Nopola Newsin viiden hengen iskuryhmä on nimittäin parhaillaan Wienissä esitettelemässä Nopola Newsin toimintoja European e-Inclusion Awards 2008 -finaalissa. Testaillaan yhteyksiä ja otetaan ehkä puhelinyhteys Wieniin ottelun kuluessa.

Paljon on siis haastetta tämäniltaisessa lähetyksessä, mutta oppia ikä kaikki.

Ja miten itse pelissä käy, kyseessä on tärkeä peli molemmille joukkueilla. Arvonnassa joulukinkku, joten siihen pääsee käsiksi vain paikanpäällä vai pitäisikö kehittää joku kännykkä-arvontakin. Ei kuitenkaan tälle illalle.

Tervetuloa