Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Katso lisäkuvat   

Voittotunnelmia Wienistä

2.12.2008/M.U.

NopolaNews todellakin vei Kyyjärven maailmankartalle, tai ainakin Euroopan.

Eilisiltana Raatihuoneella järjestetyssä palkintogaalassa NopolaNews todellakin palkittiin parhaana sarjassa "geographic inclusion". Kaikkiaan kisaan osallistui 469 eri organisaatiota 7:ssä eri sarjassa. Myös toinen suomalainen organisaatio sai ykköspalkinnon eli A-klinikkasäätiön Varjomaailma (www.varjomaailma.fi), joka toimii Helsingistä käsin koko Suomen alueella päihderiippuvaisten perheiden lasten parissa.
Illan juhlinnan jälkeen olemme jälleen pirteinä osastolla esittelemässä ja vastaanottamassa onnitteluja. Lehdistötilaisuus oli ja meni ja jo nyt NopolaNews on kutsuttu ainakin Stakesin yhteistyökumppaniksi ja huhtikuulla Lontooseen esittäytymään. Alkutalvesta on komission järjestämänä tulossa kuvausporukka Kyyjärvelle tekemään dokumenttia tuotteesta ja yhteystietoja on jaeltu ja saatu ympäri Eurooppaa. ELI TODELLAKIN KYYJÄRVI ON KARTALLA JA NOPOLANEWS TUNNETAAN YMPÄRI EUROOPPAA!
Tässä vaiheessa on jo aika kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, jotka ovat mahdollistaneet NopolaNewsin toiminnan ja meidän matkamme tänne messuille ja palkintotilaisuuteen. Tämä on ollut oiva tilaisuus lisätä Suomi-tietoutta Euroopassa, Kyyjärvi-tietoisuutta Suomessa ja tietoa paikallisten yritysten merkityksestä NopolaNewsille ylipäätään koko pohjoisen Keski-Suomen alueella. Jatkakaamme hedelmällistä yhteistyötä jatkossakin koko seutukunnalla.