Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Mistähän olen kotoisin?

14.1.2009 Juttuvinkki/Helena Laasala /Mediamyllärit

Olen nuori, kesy, ihmisrakas, luultavasti tyttökissa.

Selkäpuoli harmaanruskehtavan raidallinen, naama silmien alapuolelta ja vatsapuoli valkoinen, jaloissa mustat "pohjalliset", silmänurkissa ruskeat "kestotipat". Olen luultavasti jo syksypuolelta asti "salaa"? vieraillut Honkarinteentiellä lintujen syöttöpaikalla särvintä etsimässä.

Nyt tosi talven tultua, muutaman pakkaspäivän ja-yön jälkeen lauantaiaamuna ison kuusen juurella piileskellessäni jouduin nälissäni "antautumaan" kuultuani "kss, kss, kss" -kutsun, joka oli kylläkin tarkoitettu jollekin Pekko-vanhukselle(13v). Vastasin kutsuun ja kohta olin sisällä lämpimässä pesuhuoneessa. Kun eteeni kannettiin lämmin ruoka- ja juomakuppi, alkoi rukkinikin taas toimia.

Päiväaterialla hotkaisin tietämättäni matokuurinkin, joka tuli kuulemma tarpeeseen. kävisinhän toki mielelläni taloksikin, jos vain tuo Pekko-herra suostuisi jakamaan riviirinsä kanssani. (Murinat ja sähinät ovat kyllä molemminpuolisia.) Onneksi on ollut muutama suojapäivä, jotka olen viettänyt tiiviisti pihapiirissä ja Pekolle villashaalilla vuoratussa ulkoilupesässä. Sisällä käyn syömässä ja lämmittelemässä, testasimpa jo nukkumapaikkojakin.

Mutta mennäämpä itse asiaan; jos tunnistat tai tiedät MINUSTA jotakin, soittele puh. 040-8281091 NÄHDÄÄN?