Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhdistyskoulutuksen etätehtävä

Tässä hieman pohdittavaa ja tarkasteltavaa tulevaa lauantaipäivän koulutusta ajatellen.


YhdistyskoulutusYhdistyskoulutusta Kyyjärvellä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Keski-Suomen AMO -alueen kunnat yhteisosastolla Osaajat Kohtaavat –tapahtumassa

15.1.2009 Juttuvinkki /Irma Mäkelä / Mediamyllärit

Taloustilanteesta huolimatta työnantajia haastetaan varautumaan tuleviin rekrytointitarpeisiin.

Keski-Suomen Alueellisen maaseutuosion (AMO) 13 kuntaa osallistuvat yhteisosastolla Osaajat Kohtaavat ura- ja rekrytointitapahtumaan 4. – 5.2.2009 Jyväskylän Paviljongissa.  Osallistuminen tapahtumaan on osa AMO-ohjelman Wirtaa nuorista – toimenpidettä, jonka tavoitteena on löytää keinoja ja käynnistää yhteistyötä nuorten sitouttamiseksi kotiseutuunsa. Samanaikaisesti järjestetään myös valtakunnalliset Next Step -koulutus- ja työpaikkamessut.  Tapahtumat keräävät yhteensä yli 20 000 kävijää ympäri Suomen.

Yhteisosastolla esitellään AMO-alueen kuntien (Joutsa, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Luhanka, Multia, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari) avoimia työpaikkoja, kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyöaiheita opiskelijoille. Tarkoituksena on haastaa opiskelijoita hakemaan avoinna oleviin paikkoihin ja jakaa tietoa maaseutukuntien työvoiman tarpeesta ja työllistymismahdollisuuksista nyt ja tulevaisuudessa.

AMO-alueen yritykset voivat hyötyä Osaajat Kohtaavat –tapahtumasta maksutta.  Helpoiten osallistuminen tapahtuu ilmoittamalla aktiivisesti avoimista työpaikoista ja tulevan kesän työvoimatarpeista oman alueen TE-toimistoille. Avoimet työpaikat tulevat esille www.mol.fi –sivustolle.  Jotta voit hyödyntää myös messunäkyvyyttä,  kesän ja loppuvuoden haku kannattaa siis avata jo nyt!  Muita yritysten osaamistarpeita (työharjoittelupaikat, opinnäytetöiden aiheet, mahdollisesti jatkajaa hakevat yritykset jne.) koskevaa tietoa keräävät kehittämisyhtiöt.

Yrittäjiltä toivotaan nyt aktiivisia yhteydenottoja!
Lisätietoja:
Kehittämisyhtiö Witas Oy                                                                     
markkinointiassistentti
Heli Savela
puh. 044 459 6833
heli.savela@witas.fi

Kehittämisyhtiö Keulink Oy
Wirtaa nuorista - toimenpide
Kati Rahikkala
puh. 045 133 8583
kati.rahikkala@keulink.fi