Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Katso lisäkuvat   

Sisältörikas - rakas "Nyyssimme"

15.1.2009 Irma Mäkelä / Mediamyllärit

Kiitos kaikille Mylläreiden toimintaan osallistuneille sekä Mylläreitä muilla tavoin muistaneille, tiedontuottajille, lukijoille, katselijoille, kuuntelijoille, jäsenille, talkoolaisille...kiitos siis jokaiselle!

Euroopanmestaruus mitalijuhlien merkeissä pidettiin avoimet ovet 15.12.2008 Myllyllä, kävijöitä olikin yli sata. Kyyjärven Palokuntanaisista Seija Hietalaakso ja Eila Hänninen avustivat tarjoilussa koko päivän. Suuri kiitos heille! Kuvat on otettu avointen ovien päivänä.

On tässä jonkin verran asiaakin, jottei koko juttu kiittelyksi menisi. Yhdistykset, järjestöt, yhteisöt ym. Nyt kun on taas alkuvuosi, niin on aika tarkistaa tiedontuottajatilanne. Useassa yhdistyksessä henkilöt ovat vaihtuneet tai joku on siirtynyt muihin tehtäviin muualle. Pyydämme, että päivittäisitte ja ilmoittaisitte tiedontuottajanne Mediamyllärit ry:lle p. 044 459 7173 tai sähköpostitse osoitteeseen tietohanke@kyyjarvi.fi tai käväisemällä Myllyllä, mikäli muutoksia on tullut. Kaikki Nopola Newsin tiedontuottajat on koottu infosivun alle, sieltä on helppo tarkistaa tilanne.

Uudet tiedontuottajat ovat myös tervetulleita joukkoon. Sekä uusille, että "vanhoille" kirjoittajille annetaan opastusta Myllyllä; jos on esimerkiksi vaikkapa salasana ja käyttäjätunnus kateissa. 
PS. Nopola Newsiin tulleiden palautteiden perusteella pienilläkin jutuilla saattaa olla suuri merkitys.