Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Mediamylläreiden jäsenedut.

23.1.2009 Irma Mäkelä / Mediamyllärit

Heikki Luoman "Eläköön Kuusniemi" uutuuskirjaa tarjotaan ennakkotilauksena.

Heikki Luoma: Eläköön Kuusniemi. Mitä tapahtui Kuusniemellä kun Turvetta ja timantteja - sarjan kuvaukset loppuivat? Kirja ilmestyy maaliskuussa 2009. OVH: 28 €. Kirja on kovakantinen, liimasidottu ja suojapaperilla varustettu.

Heikki Luoman omistuskirjoituksella varustetut kappaleet Kyyjärven Mediamyllärit ry:n jäsenille, Nopola Newsin yhteistyökumppaneille sekä tiedontuottajille 10% alennuksella ovh:sta ennakkotilauksena. Tilaukset on tehtävä 12.2.2009 mennessä puhelimiste, sähköpostitse tai käväisemällä Myllyllä. Puhelin: 044 459 7173 Sähköposti: tietohanke@kyyjarvi.fi Käyntiosoite: Tuliharjuntie 5, Kyyjärvi.

Myllyllä on vielä saatavilla Heikki Luoman Palkkasoturi kirjoja hintaan 12€/kpl. Lisäksi tarjolla on Karstulan Mieslaulajien CD-levyjä POIKKI, POIKKI!, joka on valloittava musiikkikooste suomalaisen elokuvan maailmasta. Upeaan koteloon pakattua CD-levyä ei ole Kyyjärvellä muualla myynnissä. Levyn hinta on 20€.

HUOM! Mylläreiden arvoisat entiset ja uudet jäsenet. Jäsenmaksu on 10€ /kalenterivuosi. Tänä vuonna jäsenmaksun maksaneiden jäsenyyden voimassaoloaika on siis 1.1.2009 - 31.12.2009.
Jäsenmaksun voi maksaa tilille 476510-253240 tai suoraan Myllylle. Maksulomakkeeseen kannattaa laittaa jokaisen jäsenen nimi, varsinkin silloin jos maksaa useamman jäsenmaksun samalla tilisiirrolla. Lisäksi kannattaa mainita onko varsinainen vai kannatusjäsen. Hinta on molemmissa tapauksissa sama. Näin pystytään pitämään jäsenluettelo ajantasalla.
Ei muuta kuin: Eläköön ja kiitos!