Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Laskettelemaan tai vaikkapa opettelemaan lajia

31.1.2009/MLL/M-U.

MLL järjestää ensi perjantaina 6.2. laskettelureissun Vimpelin Lakeaharjuun. Mahdollisuus on taituroida rinteessä tai sitten vaikkapa opetella laskettelun alkeita ammattilaisen opissa.

Perjantaina 6.2. klo 16.10 lähtee Uusisalon linja-auto kohti Vimpeliä. Tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumakalenterista. Mukaan sopii 49 innokasta laskettelijaa ja pakkasraja on -15 astetta. Kerrohan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli lapsesi haluaisi opetella laskettelua suksilla tai laudalla. MLL tarjoaa ilmaiseksi opetustunnin rinteessä. Laskettelemaan voi hyvinkin opetella jo 4-5-vuotiaana, kun lapsi pysyy suksilla pystyssä ja tunnettuahan on, että vieraan opettajan johdolla harjoittelu sujuu paljon paremmin kuin oman isän tai äidin jakaessa neuvojaan...Näin säästyy sekä lapsen että vanhemman päreet savuamatta.

Laskettelemaan voi lähteä, vaikka ei opetusta tarvitsekaan eikä lähtijän tarvitse olla MLL:n jäsen. Välinevuokra on 6 € ja hissilippu kolmeksi tunniksi saman verran ryhmähintaan. Kyytimaksu jäsenille on 1 €/jäsen ja 3 €/perhe ja ei-jäsenten vastaavat hinnat ovat 2 ja 5 €.

Otahan reippaasti yhteyttä ja varaa paikkasi linja-autoon. Muistathan ilmoittaa Maijalle, mikäli olet ilmoittautunut, mutta et pääsekään lähtemään. Näin voimme ottaa paikallesi jonkun innokkaan laskettelijan emmekä odottele turhaan lähtöpaikalla.

Toivotaan, että kelit pysyvät leppoisina ja pääsemme viilettämään Lakeaharjun mäkiä ja testaamaan paikallisten harrastajien muokkaamia bokseja ja hyppyreitä.