Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Musiikki koskettaa

10.2.2009 Tuula Härkönen / EL

Eläkeyhdistyksen helmikuun tapaamisessa 10.2. saimme nauttia musiikista; kolmen sukupolven musiikin ystävät ilahduttivat kuulijoita.

Musiikki ja minä -teemalla tilaisuudessa vierailivat koululta Anneliina Keisala yhdeksäsluokkalaisten Elina Honkolan ja Meri Löytösen kanssa. Elina rakastaa laulamista, Meri on soittanut pianoa pikku tytöstä asti, Aksu haluaa kokea musiikkia mahdollisimman monipuolisesti. Tytöt kertoilivat, lauloivat ja laulattivat meitä kuulijoita.
Samoin Tanskasen Salme ja kannel. Salmelle musiikki on koko elämä ja sitä hän on jakanut monille oppilailleen pitkän työrupeaman aikana kuten vapaa-aikanakin. Miten sykähdyttävääkään on kuunnella kaunista laulua ja suomalaista soitinta. (Kalevalan päivä lähestyy.) Kiitos esiintyjille, nautimme.

Monille laulut ja tarinat toivat mieleen omia muistoja, joita saimme kuulla. Musiikki herkistää, lohduttaa ja ilahduttaa - tekee ihmeitä.

YSTÄVÄNPÄIVÄMARKKINAT on tulevana lauantaina 14.2. Ovat avautuvat klo 12. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille; olkaa lämpimästi tervetulleita.
On puffetti: kahvia, pullaa ja suukkoja; höyrymakkaroita ja sarvia.
On kirpputori ja maalaistori herkkuineen.
On arpajaiset ja -- naulanlyöntiä.
On  haitarinsoittoa ja karaokelaulua.
Ja arvatkaapa mitä?
                klo 14.00 alkaa BINGO.

Luulenpa, että on melkein pakko tulla katsomaan ja osallistumaan ja seurustelemaan......
Haluamme esitellä eläkeläisyhdistyksemme toimintaa.
Voit muuten liittyä porukkaamme: otamme mielellämme uusia jäseniä yhdistykseemme.

TEATTERI-RISTEILYRETKI 28 - 29.3. toteutuu. Vielä on muutama paikka vapaana. Soita Maijalle 040-5319475. 110 e jäsenet / 120 e muut  (bussimatkat, teatteri, risteily, buffetruokailu, 2hengen hytti) Katso menovinkeistä lisätietoja tai soita.