Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvi hakee elvytysrahaa Kivirantaan

12.2.2009 Matti Muukkonen

Lähes miljoonan hanke toisi työtä kuntaan.

Kyyjärven kunta havittelee sosiaali- ja terveysministeriölle valtion I lisätalousarviossa myönnettyjä elvytysrahoja. Ministeriölle on varattu 9 miljoonaa euroa päiväkotien ja vanhainkotien sellaisiin peruskorjaushankkeisiin, jotka ovat kustannuksiltaan vähintään 300 000 euroa. Tällaiseen hankkeeseen on ministeriön mukaan mahdollista saada jopa 25–50 prosentin valtionosuus.

Kyyjärven tämän vuoden talousarvioon on sisällytetty Kivirannan palvelukeskuksen peruskorjaushanke. Hankkeen yhteydessä on tarkoitus saattaa muun muassa sammutusjärjestelmät lain edellyttämälle tasolle. Samalla myös asumisoloja parannetaan. Hanke on tarkoitus toteuttaa vuosina 2009–2010.

Kunnanjohtaja Matti Muukkosen mukaan valtionosuuden saaminen varmistaisi hankkeen toteutumisen, joka toisi varmasti työtä myös paikallisille rakennusalan ammattilaisille. Näin ollen hyöty olisi konkreettinen työn ja verotulojen muodossa. – On hienoa, että tämäntyyppisiä hankkeita halutaan tukea vaikeina aikoina, sillä kysymys on väestöryhmästä, jonka työn tuloksena tämä maa on rakennettu, Muukkonen toteaa.

Kyyjärven kunnanhallituksen on tarkoitus merkitä kunnanjohtajan tekemä rahoitushakemus tiedoksi maanantain 16.2. kokouksessaan.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.