Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Netti-TV: Lentopalloa

Netti-TV:ssä sunnuntaina 9.2.2009 klo 19.00 alkaen Kyky-Betsetin ja SalSan välinen ottelu. Lähetys käynnistyy jo hyvissä ajoin ennen ottelua haastatteluilla.


Nopola News ei olekaan kansalaisjournalismiaLiity jäseneksi Kyyjärven Mediamyllärit ry:n

Yhteistyökumppanit

Liity jäseneksi Kyyjärven Mediamyllärit ry:n

19.1.2009 Pirkko Kotanen/ Kyyjärven Mediamyllärit ry

Kyyjärven Mediamyllärit ry:n toiminnan tavoitteet. Kyyjärven Mediamyllärit ry:n tavoitteena on kehittää julkaisua ja kansalaisten tietoyhteiskuntavalmiuksia järjestämällä erilaisia koulutustilaisuuksia ja tapahtumia.

Jäsenedut:

* Maaliskuun 2009 loppuun mennessä jäseniksi liittyneiden kesken arvotaan kolme teatteriretkipakettia (lippu 20e + kyyti 15e) Oulun kesäteatteriin lauantaina 1.8.2009 olevaan iltanäytökseen. Esityksenä on Heikki Luoman "Turvetta ja timanttia"-esitys.

*   Jäsenenä saat Mediamyllyn aukioloaikoina opastusta tietotekniikkaan liittyvissä asioissa.

* Jäsenenä saat etuoikeuden käyttää Mediamyllyn yleisökonetta Myllyn aukioloaikana veloituksetta.

*  Jäsenellä on oikeus yhdistyksen neuvottelemiin alennuksiin sekä etuoikeus osallistua yhdistyksen järjestämiin kampanjatuotehankintoihin.

*    Jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan Kyyjärven Mediamyllärit ry:n   järjestämille retkille, matkoille sekä muihin tilaisuuksiin.

*  Kyyjärven Mediamyllärit ry:n järjestämä ilmainen lyhytkurssi esim. kerran vuodessa tai alennusta yhdistyksen järjestämän kurssin hinnasta.

 
Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun pankkitilille 476510-253240. Merkitse tilisiirtoon 1.) varsinainen jäsen tai 2.) kannatusjäsen sekä syntymäaikasi (pv.kk.vvvv). Merkitse myös mahdollinen sähköpostiosoitteesi tilisiirtoon.


1.)  Varsinainen jäsen                                     10€ / vuosi

 

Varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki 15 vuotta täyttäneet, Kyyjärvellä vakituisesti asuvat Suomen kansalaiset. Varsinaisella jäsenellä on yksi ääni yhdistyksen kokouksessa.

 

2.)  Kannatusjäsen                                        10€ / vuosi

 

Kannatusjäseneksi voivat liittyä kaikki muut yksityishenkilöt ja oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenellä on puheoikeus, mutta ei äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa.