Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Netti-TV: Lentopalloa

Netti-TV:ssä sunnuntaina 9.2.2009 klo 19.00 alkaen Kyky-Betsetin ja SalSan välinen ottelu. Lähetys käynnistyy jo hyvissä ajoin ennen ottelua haastatteluilla.


Nopola News ei olekaan kansalaisjournalismiaLiity jäseneksi Kyyjärven Mediamyllärit ry:n

Yhteistyökumppanit

Dominicin artikkeli suomeksi

19.2.2009 Birgitta Tallila

Oheessa pikasuomennos Dominic Hartleyn artikkelista

 

Kyyjärvelle saapuminen

 

Reportteri Dominic Hartley ja kameramies Rob Drewett saapuivat Kyyjärvelle kolmipäiväistä filmaustehtävää varten. Heidän tarkoituksenaan on tuottaa dokumentti video Nopola Newsistä ja siitä, miksi EU valitsi tämän nettilehden palkittavaksi.

 

Dominic kirjoittaa:

 

”Ensinnäkin anteeksi, että kirjoitan englanniksi. Suomen kielen taitoni on paranemassa, mutta olen vasta kolmatta päivää teidän maassanne! Olemme tulleet tänne tutkimaan miksi EU on palkinnut Nopola Newsin arvovaltaisella e-inclusion palkinnolla. Heti on helppo havaita, miksi projekti on niin arvokas. Se näyttää herättäneen kuntalaisten mielenkiinnon ja intohimoisen innostuksen sen tarjoamalle palvelulle. Tämä palvelu on olemassa nykyaikaisen teknologian ansiosta ja saamamme ensivaikutelman mukaisesti se ei suinkaan kärsi resurssien puutteesta—päinvastoin; Nopola News on on järjestö, joka pystyy tuottamaan laadukasta materiaalia. Toivotan kaikille tiedon tuottajille kaikkea hyvää.

 

Mitä kauemmin työskentelemme tehtävämme parissa, sitä paremmin me ymmärrämme internetin ja modernin teknologian merkityksen siltojen rikkomisessa sekä tiedon tuottamisessa yhteisölle. Maantieteelliset rajat häviävät ja Nopola News on tässä avainasemassa.Internet on uskomattoman voimakas työväline, mutta kuten kaikkea muutakin, sitä pitää osata käyttää viisaasti. Internet voi—ja käytännössä näin tapahtuukin—tarjota kokonaisen maailman, mutta se voi aiheuttaa myös riippuvuutta ja tuhoa.

 

Odotamme innolla seuraavia päiviä. Olen varma, että löydämme yhä enemmän syitä, miksi Nopola News ansaitsi saamansa tunnustuksen.