Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Avoin kerho 18.3. Harsunkankaan laavulla

Ensi keskiviikkona 18.3. Avoin kerho ei kokoonnukaan kirkon alakerrassa vaan viimeisten (?) pulkkakelien kunniaksi kokoonnutaan Harsunkankaan laavulla kello 10 mäenlaskun ja makkaranpaiston merkeissä.


Rippikoululaiset yhteisvastuun asialla perjantai-iltanaHannu-Heikki Hyppönen Saunakylän rukoushuoneellaNuortenilta Pappilassa perjantaina 6.3. kello 19

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Rippikoululaiset yhteisvastuun asialla perjantai-iltana

11.3.2009 Riitta Kytölä

Kirkonkylällä asuvien ovia kolkutetaan ja ovikelloja soitellaan perjantaina 13.3. joskus kello 17 jälkeen. Asialla ovat rippikoululaiset, jotka ovat keräämässä vuoden 2009 Yhteisvastuukeräystä. Keräysalue perjantai-iltana on Lintupurolta kk.eteläisen ja pohjoisen väliselle sillalle.

Rippikoululaisilla on viralliset Helsingin poliisilaitoksen numeroimat keräyslistat sekä yhteisvastuu-tunnuksilla varustetut nimilaput rinnassaan, osalla myös Yhteisvastuuliivi ja keräyslipas. Lipaskin on numeroitu.

Rippikoululaiset keräävät listakeräystä nyt toista kertaa. Viime vuotisesta keräyksestä jäi rohkaisevia ja hyviä muistoja. Tämä on rippikoululaisille hieno kokemus, ja ehkäpä näin saadaan tulevaisuudessakin uusia, innokkaita kerääjiä. Toivotaan tänäkin vuonna hyviä kokemuksia ja ystävällistä vastaanottoa nuorille kerääjille.

Yhteisvastuukeräyksen tuotosta käytetään 60 % ulkomaisiin kohteisiin, tänä vuonna mm. Bangladeshiin, jossa lähes puolet 155 miljoonasta asukkaasta elää alle 70 sentillä päivässä. Kotimainen kohde on tänä vuonna maahanmuuttajien työllistäminen, mihin käytetään 20 % tuotosta.Loput 20 % jaetaan hiippakunnan diakoniarahaston ja oman seurakunnan diakoniatyön kesken