Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Get the Flash Player to see this player.

Metsolahiihto 2009

4.3.2009 Anssi Ohranen

Pieni kirpeä pakkassää siivitti sunnuntaina 1.3.2009 Metsolahiihto - tapahtumaan osallistujia. Jo varhain aamulla oli talkooväkeä mennyt kämpälle tulia laittamaan ja tarvikkeita viemään.. Kämppääkin oli ehostettu tilaisuutta varten. Ilmassa oli suuren ”urheilujuhlan” tuntua!

Kämpälle tuli porukkaa eri konstein: hiihtämällä tietenkin, kävellen kelkkareittiä pitkin ja myös moottorikelkalla. Oli jotkut ”hurjat” hiihtäneet kirkolta asti. Siihen vaaditaan jo jonkinmoista kuntoa!

 

Kämpän ulkopuolella loimuava nuotio toivotti tulijat tervetulleeksi Metsolaan. Liekit antoivatkin lämpöä keväiseen pakkassäähän.

 

Tuli räiskyi hellassa puheen sorinan lomassa ja makkara sai väriä ylleen. Kyllä makkara sitten maistuikin hiihto/kävelylenkin päätteeksi. Myös lämmin mehu teki kauppansa hikisten reissun jälkeen.

 

Porukkaa kävi n. 80 henkeä, ehkä vähän ylikin. Sää suosi tapahtuman järjestämistä. Mikä oli siinä hiihdellessä Aumasen Arin hienosti hoidettuja latuja pitkin, upeassa auringon paisteessa, hohtavilla hangilla. Kiitokset ansaitsee myös Jari Vuorinen teiden auraamisesta ja huoltojoukkona olemisesta. Ja totta kai kiitokset kuuluu myös koko talkooväelle.

 

Metsolahiihto – tapahtuman päätti hartaushetki, johon olikin mukavasti osallistujia. Jari Kuusi piti puheen ja kämpän hirret kaikuivat loppuvirren voimasta. Siihen olikin hyvä päättää hieno tapahtuma: Jumalan kiitokseen!

 

Kiitos kaikille osallistujille sekä myös arpajaisvoittojen lahjoittajille. Teit hyvin kun olit mukana ja toivottavasti nähdään taas ensi vuonna!