Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Veteraanien viriketapahtuma Kivirannassa

5.3.2009 Irma Mäkelä / Mediamyllärit

Kolmas sektori mukaan veteraanien viriketapahtuman ohjelman järjestämiseen.

Kyyjärven kunnanvaltuusto päätti joulukuussa 2008 juhlakokouksessaan, että Kivirannan palvelukeskuksessa järjestetään veteraaneille, heidän puolisoilleen ja leskille tarkoitettu viriketapahtuma kerran viikossa vuoden 2009 alusta lukien.

Viriketapahtuman ohjelmaa järjestetään yhteistyössä kolmannen sektorin kanssa. Yhdistykset, yhteisöt, yksityiset sekä ryhmät voivat varata oman torstainsa. Kylätuvalla on lista tai ottamalla yhteyttä tuula.harkonen@kyyjarvi.fi tai 040-7251705.

Kyyjärven Mediamyllärit aloittivat kolmannen sektorin toiminnan torstaina 5.3. Kuten joka torstai, tämäkin tilaisuus aloitettiin kunnan tarjoamalla ruokailulla. Ruokailun jälkeen siirryttiin salin puolelle, jossa videotykillä esiteltiin NopolaNews verkkojulkaisun sisältöä. Sisällöstä virisikin vilkasta keskustelua. 

Esille tuotiin myös kulttuuriperinnön tallentaminen. NopolaNewsiin on hyvä mahdollisuus tallentaa ihmisten muistelmia ja elämänkokemuksia joko äänitiedostoina tai tekstin muodossa. Vanhoja valokuviakin on mahdollisuus tallentaa digitaaliseen muotoon NopolaNewsin lukijoiden katseltaviksi.

Kivirantaan oli kertynyt reilut 20 henkilöä. Mediamylläreistä paikalla olivat Veikko Huumarkangas sekä Irma ja Anu Mäkelä. Virikepäivä oli antoisa  niin veteraaneille kuin mylläreillekin, joten sinnehän mennään toisenkin kerran. 
Ensiviikon torstaina 12.3. virikepäivän ohjelmasta vastaavat Kylätuvan naiset.