Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Työelämävalmennus- / työharjoittelupaikka tarjolla

Oletko tällä hetkellä ilman koulutus/työpaikkaa? Onko unelma-ammatti vielä hämärän peitossa? Haluaisitko työskennellä lasten kanssa?


Yritysneuvontapäivä luovan alan yrityksilleNuorten kesätyöt kesällä 2009Koulutuspäivät MyllylläEijan läksiäiset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nuorten kesätyöt kesällä 2009

18.3.2009 V.Kinnunen

Tulevana kesänä Kyyjärveläisille peruskoulunsa päättäneille koululaisille sekä opiskelijoille tarjotaan mahdollisuutta kahden viikon tai kuukauden pituiseen kesätyöhön.

YSILUOKKALAISTEN KESÄTYÖKAMPANJA

Peruskoulun päättäville kesätypaikka Keski-Suomessa kanpanjaa jatketaan myös tulevana kesänä. Kampanjalla yritetään löytää jokaiselle keväällä peruskoulunsa päättävälle nuorelle kesätöitä. Tarkoitus on, että nuori itse hakee työtä, esittäytyy työnantajalle ja sopii työsuhteesta. Kyyjärven kunnassa on nimetty kesätyötoimisto (keskustoimiston kanslistit), jonka tehtävänä on tarvittaessa opastaa nuoria ja työnantajia.

Kampanja toteutetaan "Tutustu työelämään ja tienaa" -mallin mukaisesti: nuori työllistyy kahdeksi viikoksi ja saa palkkaa tältä ajalta 280 €. Työnantaja maksaa lisäksi palkkaan kuuluvat noin 20 € sivukulut. Yli kahden viikon pituiselta työjaksolta tai alalta, joka ei ole mukana työmarkkinajärjestöjen suosituksen mukaisessa mallissa, maksetaan työehtosopimuksen mukainen korvaus.

Kyyjärven yrittäjille sekä ysiluokkalaisille on lähetetty tiedotteet kampanjasta.

Ysiluokkalaiset täyttäkää ja palauttakaa saamanne lomake (siinäkin tapauksessa, että ette halua kesätöitä, varustettuna selvityksellä, miksi ette töitä halua) 30.04.2009 mennessä Kyyjärven kunnanvirastoon.

Yritykset, jotka olette kiinnostuneita ottamaan ysiluokkalaisia töihin, täyttäkää ja palauttakaa saamanne lomake 30.04.2009  mennessä Kyyjärven kunnanvirastoon.

Lisätietoja ja lomakkeita saa kunnanvirastosta, puh. 014-4597111 tai kirjaamo@kyyjarvi.fi.


KYYJÄRVELÄISTEN  OPISKELIJOIDEN KESÄTYÖT KESÄLLÄ 2009

Kyyjärveläisille koululaisille ja opiskelijoille tarjotaan edellisten vuosien tapaan kesätyöllistämiseen varatun määrärahan puitteissa kunnan töissä kesätyöpaikka kahdeksi viikoksi, mistä maksetaan bruttopalkkana 280 €, josta joudutaan vähentämään mahdollinen vero ja sosiaalivakuutusmaksuja.

Jos Kyyjärvellä toimiva yritys järjestää kesätyöpaikan nuorelle vähintään kuukaudeksi, kunta maksaa siitä yritykselle tukena 220 € edellyttäen, että työstä maksetaan työehtosopimuksen mukainen palkka.

Nuoret ilmoittautukaa 30.04.2009 mennessä Kyyjärven kunnanvirastoon Leila Järviselle tai Vuokko Kinnuselle, puh. 014-4597111 tai kirjaamo@kyyjarvi.fi.

Yritykset, jotka olette kiinnostuneita työllistämään nuoria tällä tavoin, ilmoittakaa siitä Kyyjärven kunnanvirastoon hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 30.04.2009.

Varatun määrärahan vuoksi tuen maksaminen yrityksille edellyttää ilmoittautumista!

Kunnanhallituksen päätös 9.3.2009 § 91