Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvi lisää hallinnon avoimuutta

3.3.2009 Matti Muukkonen

Valtuuston iltakoulua voi tänään tulla seuraamaan Kivirantaan tai virittää Nopolanewsin lähetyksen oikealle taajuudelle.

Kyyjärven kunta pyrkii lisäämään hallinnon avoimuutta. Kunta kokeilee tänään kunnanvaltuuston iltakoulun pitämistä julkisena. Kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen, n. 19:30 alkava iltakoulua voi seurata nettiradiolähetyksen kautta kunnan verkkoportaali Nopolanewsissä (arkisto.nopolanews.fi), jonka lisäksi Kivirannassa läsnäolijoilla on mahdollisuus olla kuunteluoppilaina. Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Maija Uusisalon mukaan tavoitteena on, että kuntalaiset voisivat näin seurata asioiden valmistelua jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Tiistain kunnanvaltuuston iltakoulussa aiheena on talous. Tavoitteena on linjata kunnan lähitulevaisuuden kehityssuuntaa ja keskustella erityisesti elinkeinopolitiikasta. Keskustelun osa-alueita tulevat olemaan kunnan taloustilanne, väestökehitys ja risteysalueen kehittäminen. Keskusteluun valtuutetut johdattaa kunnanjohtaja Matti Muukkonen omalla analyysillään kunnan tilanteesta.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.