Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Valtuuston kokous ja iltakoulu

2.3.2009/M.U.

Uuden valtuustokauden toinen kokous pidetään Kivirannassa tiistaina 3.3. klo 19 alkaen. Kokouksen jälkeen valtuusto jatkaa iltakoulua. Iltakoulukin on julkinen eli tervetuloa seuraamaan kokousta paikan päälle tai napsauta nettiradio kuulumaan.

Varsinaisen valtuustokokouksen asialistalta löytyy viime vuonna tehdyt aloitteet, tarkastuslautakunnan täydentäminen ja kuntalaisten kirje valtuustolle sekä sivistyslautakunnan valitseminen ja kuntarahoituksen osakeanti.

Valtuustokokouksen jälkeen alkavassa iltakoulussa on tarkoitus linjata kunnan kehityssuuntaa lähitulevaisuudessa ja pidemmälläkin aikavälillä. Kunnanjohtaja on valmistautunut alustamaan keskustelua mm. kunnan taloustilanteesta, asukaskehityksestä ja risteysalueen kehitysnäkymistä. Meillä täällä Kyyjärvelläkin on seurattava maailmantalouden kehittymistä ja mietittävä, millä keinoilla kunta voi edesauttaa yritysten selviämistä talouden notkahduksesta ja suunnata katseita jo seuraavaan nousukauteen.

Uuden valtuustokauden alkaessa on myös hyvä aika miettiä valtuuston työskentelytapoja ja tiedottamismuotoja. Nyt uutena asiana kokeillaan iltakoulun keskustelujen julkaisemista, jotta teillä kuntalaisilla olisi mahdollisuus osallistua kuntamme kehittämiseen jo asioiden mahdollisimman varhaisessa valmisteluvaiheessa. Vaikka iltakoulussa ei varsinaisia päätöksiä tehdäkään, on iltakoulussa käydyt keskustelut kuitenkin suunnanosoitus kunnanhallitukselle siitä, mihin suuntaan aikaa ja energiaa tulee kunnan kehittämisessä käyttää.

Toivottavasti iltakoulussa kuulemme monia mielipiteitä ja avointa, asiapitoista keskuskelua kuntamme tulevaisuuden mahdollisuuksista. Tule Kivirantaan kuuntelemaan tai napsauta NopolaNewsin nettiradio päälle!