Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Sivistyslautakunnan päätöksiä

20.3.2009 Sivistysltk/LJ

kokous 18.3.2009

Sivistyslautakunta hyväksyi sivistyspalveluiden tilinpäätöksen vuodelta 2008. 
Vuoden 2008 talousarvio on toteutunut suunnitellusti.  Investointeja ovat olleet teknisentyön opetukseen vannesahan hankinta ja sivistystoimen äänentoistolaitteiston hankinta.
 
Vuoden 2009 talousarvion laadinnan yhteydessä on hyväksytty koulukuraattorin palkkaaminen yhteistyöllä naapurikuntien kanssa .  Karstulan kunta palkkaa kuraattorin  1.8.2009 lukien.  Kuraattorin palkkaamisesta on tehty yhteistyösopimus Karstulan, Kannonkosken, Kivijärven ja Kyyjärven kuntien kesken, liite 25:1. Sopimuksen mukaan Kyyjärven osuus on 20 % kuraattorin palkkaamisesta aiheutuneista kustannuksista.  Kunta tarjoaa kuraattorille työtilan. Sivistyslautakunta hyväksyi yksimielisesti yhteistyösopimuksen .
 
Sivistyslautakunnan jäsenille tullaan jakamaan vastuualueet varhaiskasvatuksen, opetuksen, liikunnan, nuorisotyön, kansalaisopisto-kulttuurityön ja kirjastotyön osa-alueille.  Vastuualuejako tehdään seuraavassa kokouksessa. 
 
Pohjoisen Keski-Suomen musiikkiopistolla on johtokunta, jossa on kahdeksan jäsentä.  Kyyjärvi valitsee johtokuntaan yhden jäsenen ja henkilökohtaisen varajäsenen vuosiksi 2009-2012.  Sivistyslautakunta valitsi Pohjoisen Keski-Suomen Musiikkiopiston johtokunnan jäseneksi toimikaudelle 2009-2012 Seppo Oikarin ja varalle Heli Mulin.