Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Härmästä tultihin-iliman naarmuakaan

05.04.2009 Maa- ja kotitalousseura/P.Viertamo

Järjestyksessään toinen virkistäytymisretki Härmän kuntokeskukseen tehtiin lauantaina 4.4.

 Mukana oli kolmisenkymmentä aikuista ja kymmenkunta lasta, eli retkellä oli Kyyjärven maa-ja kotitalousseuran, maamiesseuran sekä Pölkin ja Saunakylän pienviljelijäyhdistysten jäseniä.

 

Saavuimme Uusisalon Reijon turvallisella bussikyydillä kuntokeskukselle vähän ennen puolta yhtätoista. Siinä sitten pikku hiljaa jakauduttiin eri toimintoihin. Osa lähti heti Jussin Areenalle keilailemaan ja sulkapalloa pelailemaan . Osa porukkaa jäi  päärakennukseen uimaan ja nauttimaan saunojen lämmöstä.


Klo 12- 12.45  halukkaat saivat opastusta siihen, mitä kivaa voi tehdä isolla jumppapallolla. Monella kun se on kotona vaan lojunut käyttämättömänä lattialla, mutta nyt varmaan tahti muuttuu. Pallolla voi nimittäin tehdä tosi tehokkaasti vatsa-, selkä-, jalka- ym. lihaskuntoliikkeitä ja siinä sivussa tulee oivallista tasapaino-ja koordinaatioharjoitusta.


Sitten oli vielä loppuporukan keilailuvuoro, missä monet ensikertalaisetkin kokivat onnistumisen elämyksiä tehdessään jopa täyskaatoja.


Uimassa ja ruokailemassa sai käydä silloin kun oma aikatauluun parhaiten sopi. Kuntokeskuksen viikonlopun noutopöydässä käynti on kokemisen arvoinen. Herkullisia kala- ja lihaleikkeleitä, tuoreita salaatteja ihanine kastikkeineen,  monenmoisia lämpimiä ruokia lisukkeineen. Ihanille jälkiruuille ei oikein enää tahtonut vatsassa löytyä tilaa, kun tarjolla oli kermakakkua, toscapiirakkaa ja juustoja kahvin kera. Lasten ihastukseksi ( ja meidän aikuistenkin ) tarjolla oli erilaisia jäätelöitä, joista sai käydä itse tekemässä jäätelöpalloja.

 

Vatsat täynnä ja tyytyväisellä mielellä lähdettiin klo 15.30 Kyyjärveä kohti. Ehkä ensi vuonna saamme taas nauttia vastaavanlaisesta matkasta  jonnekin lähiseudulle.