Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Paletissa oli lauantaina vilskettä

7.4.2009 Irma Mäkelä / Mediamyllärit

Eläköön Kuusniemi kirjan julkistamistilaisuus keräsi paljon väkeä kauppakeskus Palettiin.

Tilaisuus alkoi dir.cant. Ilmari Piiparisen saapumisella paikalle mopolla, joka toimi akkuporakoneella ja Piiparisen mukaan akkua piti ladata sadan metrin välein. Oli siinä kanttorilla eräskin pysähtyminen latausta varten matkan varrella.

Hannu Hirvikoski Edico Oy:stä piti Eläköön Kuusniemi kirjan julkistamispuheen. Puhe on luettavissa toisessa artikkelissa tässä julkaisussa. Kirjailija Heikki Luoma kertoi kirjasta ja sen synnystä. Kyyjärven kunnan terveiset toi Jouko Huumarkangas ja Kuusniemen terveiset oikeutetusti dir.cant. Ilmari Piiparinen. Kyyjärven ja Kuusniemen ystävyyskuntatoiminta sai paljon kannatusta puheissa. Juontajana tilaisuudessa toimi Lasse Mansikka-aho.

Kyyjärven Mediamyllärit möivät Eläköön Kuusniemi kirjoja, joita menikin hyvin kaupaksi. Piiparinen ja Heikki Luoma signeerasivat ne. Huumarkankaan Veikko hoiti ammattitaidolla äänetoiston ja kuvaushommissa häärivät Janne Pulkkinen, Esa Nieminen. Tunnelmaan sopivasti haitarimusiikkia soitti myös Pekka Turpeinen.

Kiitos kaikille mylläreille talkootyöstä ja kiitos kaikille Nopola Newsin yhteistyökumppaneille sekä muille tapahtumaa tukeineille. Kiitos!
PS. No, jokohan sen loman malttaisi aloittaa t. Irma