Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Elias Matti Johannes on seurakunnan uusin jäsen

Leena Pölkin ja Esa Korpeisen esikoispoika kastettiin 2. pääsiäispäivänä 13.4. Kasteen toimitti vs. kirkkoherra Jari Kuusi.


Kastetilaisuus KokkolassaTahdon 29.03.2009 Playa del InglésKyyjärven pojat hakivat vaimot Perhosta

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti ! 

Kyyjärven pojat hakivat vaimot Perhosta

30.3.2009 Jari Kuusi

Kyyjärviset nuoret miehet saivat siis vaimot Perholaisista sisaruksista kun Jenni Johanna Humalajoki ja Valtter Henrik Noponen sekä Elisa Annastiina Humalajoki ja Paavo Juhani Sauramäki vihittiin kristilliseen avioliittoon lauantaina 28.3.2009 Perhon kirkossa. Vihkimisen toimitti Kyyjärven vs. kirkkoherra Jari Kuusi.

Runsas läheisten, sukulaisten ja ystävien joukko oli todistamassa kahden parin muutamien vuosien mittaisen seurustelun päätymistä avioliiton solmimiseen kotoisessa Perhon kirkossa.

Tilaisuus oli varmasti ikimuistoinen ensisijaisesti vihkipareille ja heidän läheisilleen, mutta myös vihimisen toimittaneelle papille; kahden parin yhtäaikainen vihkiminen on tilanne, joka tuiki harvoin nykypäivinä tulee vihkijän eteen.

Perhon kirkosta siirryttiin Kyyjärven koululle viettämään hääjuhlaa. Läheisten ja ystävien järjestämän ohjelman lomassa saimme nauttia maittavasta tarjoilusta mm. nuorien aviovaimojen Elisan ja Jennin sekä näiden äidin oman leipomoyrityksen tuotteiden muodossa.

Toivotamme tuoreille aviopareille kaikkea hyvää heidän elämänmatkalleen. Siunatkoon Jumala, avioliiton asettaja, heitä ja heidän perhe-elämäänsä varustaen heitä vihkitilaisuudessa luetun 1. Korinttilaiskirjeen ominaisuuksilla: Uskolla, toivolla ja rakkaudella.