Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Vierasta väriä :-)

6.5.2009 Mirjam Huotari

Sunnuntaina 24.5. helluntaiseurakunnalla on savolaista väriä lainassa. Siilinjärven helluntaiseurakunnan työntekijäpariskunta Tarja ja Kari Honkanen, entiset Itävallan lähetit ovat vierailulla. Illan tilaisuudessa Nuopparilla on mukana Savon mailta myös musiikkivoimia, lauluryhmä Sarastus säestysjoukkoineen. Kannattaa käydä ottamassa selvää :-)

Kari Honkanen on Aikamedian yksi tunnetuimmista kirjailijoista, jonka kirjoja olen itsekin lukenut ensimmäisen kerran jo teinityttönä. Tosin, on myönnettävä, että suurin kiinnostus heräsi sen seurauksena, että olin tutustunut perheeseen jo sitä ennen.

Tarjan ja Karin perheestä olen viimeksi lukenut lehdistössä Joosua-pojan syntymän myötä. Joosua on perheen iltatähti ja down-lapsi. Perheelle Joosua tuntuu kuitenkin olevan ennen muuta taivaan Isän lahja, joka on opettanut paljon elämästä. Kokemuksia lienee kertynyt myös Itävallan vuosien myötä

Sarastus taas on kohtuullisen uusi lauluporukka, joka kuuleman mukaan kelpaisi esiintymään, vaikka presidentin linnaan :-) Nettiselailujen myötä totesin tämän joukon olevan aika aktiivinen, vaikka voisi kuvitella, että työt ja perhe hidastaisivat keikkailua. Kannattaa siis käydä kuuntelemassa, kuinka äänet soivat yhteen Jumalan kunniaksi :-)

Nuopparilla tavataan 24.5. kello 19, eiköstä vain?! :-) ;-)