Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kylätalkkaritoiminta alkaa

1.4.2009 aloitettu projekti alkaa olla toteutusvaiheessa ja starttauspäivä lähestyy. Kylätalkkarit on osuuskunta, johon kaikki halukkaat voivat tarjota omaa työaikaansa ja taitojaan kylän käyttöön. Työosuuskuntaan liittyessäsi pääset käyttämään osuuskunnan markkinointipalveluja työsuoritustesi tai tuotteittesi myyntiin ja säilytät immateriaalioikeutesi niihin. Oletpa yrittäjä, työtön, työssäkäyvä, eläkeläinen tai koululainen, olet tervetullut jäseneksi. Liittymismaksu osuuskuntaan on 20€ ja työttömillä ja lomautetuilla liittymismaksu on 1€.


Huomio Kyyjärven kunnantyöntekijöiden JHL ry:n jäsenetErityispettajan virkaTalkkarien hallituksen kokousTalkkarit aloittavatSinikka Saarinen jäi eläkkeelle

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Töissä NopolaNews´sissä

25.5.2008 Jooel Aaltonen/ Irma Mäkelä

NopolaNewsin työjakson raporti.

Ensimmäinen päivä töissä alkoi rennoissa merkeissä, kun kuulin mikä oli ensimäinen työni huokaisin helpotuksesta, sillä minut laitettiin kirjoitamaan lista karstulan yrityksistä.´tavis´  ei varmasti varmasti olisi kyseisestä työstä pitänyt, mutta itse haluan tehdä tälläista työtä. Se ei ole fyysisesti kovin raskasta  ja lisäksi se on mielnkiintoista, tunsin myös olevani hyödylllinen. Teimme myös kirjamainoksia Viitasaaren puutarhamessuille.

Lauantaina oltiin Viitasaarella ja esiteltiin Nopola Newsiä sekä myytiin Heikki Luoman Eläköön Kuusniemi kirjoja. Messuilla oli kävijöitä ihan mukavasti. P.A. Turpeinen vieraili osastollamme useaankin otteeseen sekä kirjailija Heikki Luoma. Suvi Kantonen teki Järviradioon juttua messuista ja pääsipä siellä Nopola Newskin hyvin esille eetterissä. Messuilla oli monenlaista puutarha-asioihin liittyvää sekä kaikenlaista muutakin markkinahumua.

Osastollamme oli arvontalipukkeita ja ne arvottiin maanantaina Myllyllä. Jooel toimi arvontamestarina. Heikki Luoman Palkkasoturikirja meni Petri Silvolle, NopolaNews lippikset saivat Pekka Karttunen ja Einari Meriläinen. Onnittelut voittajille.