Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kylätalkkaritoiminta alkaa

1.4.2009 aloitettu projekti alkaa olla toteutusvaiheessa ja starttauspäivä lähestyy. Kylätalkkarit on osuuskunta, johon kaikki halukkaat voivat tarjota omaa työaikaansa ja taitojaan kylän käyttöön. Työosuuskuntaan liittyessäsi pääset käyttämään osuuskunnan markkinointipalveluja työsuoritustesi tai tuotteittesi myyntiin ja säilytät immateriaalioikeutesi niihin. Oletpa yrittäjä, työtön, työssäkäyvä, eläkeläinen tai koululainen, olet tervetullut jäseneksi. Liittymismaksu osuuskuntaan on 20€ ja työttömillä ja lomautetuilla liittymismaksu on 1€.


Huomio Kyyjärven kunnantyöntekijöiden JHL ry:n jäsenetErityispettajan virkaTalkkarien hallituksen kokousTalkkarit aloittavatSinikka Saarinen jäi eläkkeelle

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Talkkarit aloittavat

25.5.2009 Janne Pulkkinen

Perjantaina 22.5 pidettiin Nopolan Kylätalkkarit Osuuskunnan perustamiskokous. Toukokuun viimeinen viikko menee käytännön järjestelyiden kanssa. 1.6 alkaen talkkarit tarjoavat talonmiespalveluita. Osuuskunnan kauppa on tarkoitus avata 1.7.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Matti Muukkonen. Osuuskunnan perustamiskokous valitsi hallituksen, mihin kuuluu viisi jäsentä. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Pirkko Kotanen. Muut hallituksen jäsenet ovat: Hannu Aumanen, Irja Ojala, Tanja Kyrönlahti ja Satu Mäntynen. Toiminnan vetäjäksi valittiin Janne Pulkkinen. Perustamiskokous kävi läpi myös osuuskunnan säännöt ja hyväksyi ne.

Perustajajäseniksi hyväksytään kaikki, jotka ilmoittautuvat osuuskunnan jäseniksi 30.6. mennessä. Perustajajäsenen liittymismaksu on 0€. Tämän jälkeen 20€. Työttömillä ja lomautetuilla liittyminen on 1€ 30.6 jälkeen. Osuusmaksu on kaikille 100€ ja sen voi maksaa kerralla tai kerryttää käyttämiensä palveluiden kautta. Näin raha ei ole esteenä liittymiselle. 100€ voi kerryttää 3 vuotta.  

Hallituksen ensimmäinen kokous on 27.5 keskiviikkona klo 18:00 kunnantalolla. Siellä hyväksytään perustamiskokouksen pöytäkirja, allekirjoitetaan perustamisilmoitukset, allekirjoitetaan osuuskunnan säännöt, allekirjoitetaan TE-keskuksen tukihakemus toiminnan aloittamiseen.

Loppu viikosta NopolaNewsiin tulevat yhteystiedot ja ne toimivat 1.6 alkaen Kylätalkkareiden yhteistietoina.

Kaikki halukkaat, jotka haluavat liittyä kylätalkkareiden jäseniksi ilman liittymismaksua voivat käydä täyttämässä liittymispaperin kunnantalon aulassa. Tervetuloa niin järjestöt, yritykset kuin yhdistyksetkin.

Projektisuunnittelusta iso kiitos henkilöille, jotka ovat omalla panoksellaan auttaneet talkkarien toiminnan kehittämistä. Kehittämisyhtiö Witas Oy:n Teho2 projektin Kari Lintunen ja Jussi Hytönen. Muuramen työpaja Tuija Hämäläinen sekä Vates Ry koulutusavusta. Projektissa on työskennellyt myös joukko muitakin asiantuntijoita. Kiitos kaikille.