Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Telttakokoukset takana :-)

29.7.2009 Mirjam Huotari

Tämän kesän helluntaiseurakunnan telttakokoukset päättyivät Mattilan leikkikentälle. Siellä nähtiin piristeenä pieniä vieraita :-)

Mattilan telttakokouksissa haluttiin monella tapaa pitää esillä Jeesusta tienä taivaaseen. Todistajia riitti jokaiselle illalle, eikä yksikään todistus ollut toisensalainen. Jokainen oli ihan omanlaisensa. Puheenvuoroissaan tilaisuuksien juontajana ja aloittajana Mikko Kojola piti huolen siitä, että jokainen tiesi, mistä on kyse. Saarnoissaan Mirjam Huotari puolestaan pyrki vahvistamaan sitä tietoisuutta, että jokainen tarvitsee Jeesusta, mutta Jeesus myös on tarjolla meistä jokaiselle :-)

Väriä tilaisuuksiin toivat Maria ja Johannes Huotarin todistukset. Mirjam Huotarin nuorimmat sisarukset olivat isosiskolla kesälapsina ja todistivat toinen torstaina ja toinen sunnuntaina. Yllä oleva kuva on Johanneksesta sunnuntai-iltana. Nyt sitten ensi kesää odottamaan, mutta se ei tarkoita, että lakkaamme toimimasta, vaihdamme tilaisuuksien muotoa vain ;-) Tervetuloa mukaan edelleenkin!!! :-)