Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Romu-pappi romuttaa :-)

6.7.2009 Mirjam Huotari

Menneellä viikolla helluntaiseurakunta aloitti aktiivisinta kauttaan tällä kertaa Perhosta ulkoilmatilaisuuksilla. Nyt alkaneella viikolla siirrymme kuitenkin telttaan ja Nopolaan helluntaiseurakunnan rukoushuoneen pihaan :-)

Perhon viikko suijui ihan omin joukoin. Onneksi emme myöskään saaneet sateita, jotka olisivat tilaisuudet estäneet. Kaiken kaikkiaan varmasti jokainen halukas ja ehkä jokunen hiukan vähemmänkin kiinnostunut ;-) pääsi kuulemaan Jumalan rakkaudesta Jeesuksessa Kristuksessa.

Tällä viikolla on tarkoitus pystyttää teltta Nopolan keskustaan ihan tähän helluntaiseurakunnan omaan pihaan. Halukkaat ovat tervetulleita kuuntelemaan Jaakko Romua, todistuksia ja lauluja ihan telttaan sisälle. Lähimaastossa varmasti kuulee ihan vain ulkona omalla terassillakin, mutta silloin jää tunnelmasta paitsi ;-) Jaakko Romu on lähetystyöntekijä ja omaa näin värikästä elämänmakuista kerrottavaa, joka toivon mukaan romuttaa vääriä ajatuksia :-) Tervetuloa olemaan ja osallistumaan keskiviikkona, torstaina, perjantaina ja sunnuntaina kello 19!!

PS. Kuva on Perhosta.