Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvi toivottaa tervetulleeksi markkinoille

16.7.2009 Matti Muukkonen

"Musta hevonen" kohtaa kunnanjohtajan Anza Mertarannan selostamassa pöytälätkäottelussa

Kyyjärven kunta toivottaa vierailijat ja kuntalaiset tervetulleiksi viettämään kaunista kesäpäivää lauantaina 18.7.2009, jolloin Kyyjärven Yrittäjien johdolla järjestetään perinteiset Kyyjärven markkinat. Tarjolla on ensimmäistä kertaa MM-tasolle korotetut maailman ainoan 20-pennin pajatsokilpailut haastekilpailuineen. Myös palomiehet ottavat mittaa toisistaan ja kunnanjohtaja Matti Muukkonen saa Antero Mertarannan selostamassa pöytälätkäottelussa yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajan Jaakko Uusisalon mukaan vastaansa ”Mustan hevosen”. Uusisalon mukaan vastustajan henkilöllisyyttä tullaan suojaamaan yhtä tarkasti kuin televisiosta tutun Top Gear ohjelman ”The Stig”:n henkilöllisyyttä.

Kunnanjohtaja Matti Muukkosen mukaan Kyyjärven markkinat ovat loistava osoitus yhteisöllisyydestä. ”Vuosittain koko kylä kokoontuu yhteiseen ponnistukseen, tapaamaan ystäviä ja tuttavia. Samalla myös Kyyjärvestä muodostuu tavallistakin parempi kohtaamispaikka vierailijoille”, Muukkonen kertoo. Hänen mukaansa on hienoa, että yrittäjäyhdistys on jaksanut vuodesta toiseen ideoida ja innostaa myös muita kansalaisjärjestöjä mukaan markkinavalmisteluihin. ”Mielenkiintoista onkin nähdä mihin suuntaan markkinatapahtuma kehittyy lähivuosina. Ainakin ensi vuodelle on suunnitteilla sellainen ”päläjäys”, joka tulee herättämään laajemminkin huomiota”, Muukkonen kertoo.

Tänä vuonna markkinoilla esiintyy Anza Mertaranta & Allstars. Kello 20 alkavissa markkinatansseissa yleisöä viihdyttää tanssiorkesteri Amoroso. Markkinat alkavat Kyyjärven keskustassa kello 10. Samaan aikaan myös paljon kohuttu Nopolan Kylätalkkarit osuuskunta avaa kauppansa ovet Kyyjärven liikekeskuksessa entisen leipomon tiloissa.

Lisätietoja: Jaakko Uusisalo, jaakko.uusisalo@pp.inet.fi, 040-5297513 ja Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.