Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Uitto`09 päivitystä

7.7.2009 Eevaliisa Hakola/Kyypartio

Leirikamman piikit hupenevat aamu aamulta.

On aika alkaa hommiin. Siispä ensi maanantaina 13.7. klo 18.00 kokoonnutaan kololle askarteluiltaan. Tarkoitus on väsätä jotain pientä leirimarkkinoille myytäväksi. Markkinapäivän tuottohan menee hyväntekeväisyyteen, kohdemaana Senegal. Eli kololle maanantaina väkertelemään ja vaihtamaan ajatuksia tulevasta leiristä. Eli luehan leirikirje läpi maanantaiksi, niin voimme yhdessä pohtia mieleen nousseita kysymyksiä.

Kyypartio asuu leirillä alaleiri Karhakassa. Karhakan väri on violetti. Ja meidän savun numeromme on 311. Samassa savussa asuu laukaalaisia ja korpilahtelaisia partiolaisia meidän kanssamme. Minä köröttelen pikkuaatolla kolmen nuorimmaiseni kanssa Pieksämäelle jo 29.7. Jottei vain siitä leiri-ihanuudesta jäisi liikaa kokematta...

Mutta te muut saattekin nousta jo kukonlaulun aikaan lauantaina 1.8. Koska teidän pikkubussinne kohti leiriä lähtee kirkon parkista het pian sen jälkeen, kun olette siihen saapuneet klo 6.30 ! Toivottavasti silloin kaikilla olisi rinkat, kantapään kautta on tullut opittua, että mitä useampi pussinyssykkä leiriläisellä on, on se sitä varmemmin hukassa! Eli ilmoitelkaa, jos rinkalle tarvetta, niin haalitaan niitä kylältä lainaan.

Leiri päättyy keskiviikkona 5.8. Kotiväelle sellainen tieto, että meidän poistumisaikamme leiriltä asettuu klo 14.30- 15.00 välille. Eli riemukas jälleennäkeminen Nopolassa menee iltapuolelle.

Leirikirjeen lupaamaa suossa mönkimistä odotellen:-)