Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Get the Flash Player to see this player.

Rinkanpakkaussessiot Uitolle alkavat

27.7.2009 Eevaliisa Hakola/Kyypartio

Viime kesänä leirillä harjoiteltiin pakkausta, ei ollut ihan totista puuhaa...

Eikä sen liian ryppyotsaista pidä ollakkaan. Tiedän, että tuskaa tekee karsia tavaraa ja mahduttaa kaikki tarpeellinen mukaan. Mutta pakatkaa toki ilolla ja innolla niin hyvä tulee! Meillä on tämä päivä jo kerätty tavaraa "hollille" ja huomenna sitten pussinyssyköihin ja rinkkaan. Makuupussi alustoineen jää kiristettäväksi kiinni rinkan ulkopuolelle.

Pakkaathan päällimäiseksi ruokailuvälinepussisi. Lounaalle päästään klo 12.30 jälkeen lauantaina. Ja sen jälkeen päivää vietetään tukkilaishenkisillä markkinoilla. Sinne voit vapaasti pukeutua tukkijätkäksi tai vaikkapa savotan Sanniksi. Markkinoilta voit ostaa myös 1 euron eli tölmön hintaisia elämyksiä tai tavaroita, joita et kauppojen hyllyiltä löydä!

Otathan myös voileipäeväät mukaasi ja juomapullon täyteen. Koska jos jännitys kutittaa vatsanpohjaa, ei se aamupala oikein tahdo heti herättyä maistua. Maistuu sitten perillä leirillä, teltan pystytyksen lomassa!

Eeva ja Marjaana matkaavat kanssane bussilla leirille. Siis 1.8. klo 6.30 kirkon parkista. Yhteyttä saa ja pitää tarvittaessa ottaa: Eeva 040 8453092, Marjaana 040 5780046. Ja Eevaliisa 0500 907680.

Iloisiin näkemisiin Uitolla- eevaliisa-