Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Aavan kastejuhla

Minna ja Jonne Pöyhtärin tytär Aava Alma Pirkko kastettiin sunnuntaina 12.7. Kasteen toimitti Kinnulan seurakuntapastori Jari Kuusi.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti ! 

Katso lisäkuvat   

Tiia ja Arto vihittiin avioliittoon

18.7.2009 Olavi Vallivaara

Tiia Kristiina Kivimäki ja Arto Juhani Ulvo vihittiin avioliittoon Karstulan kirkossa lauantaina 18.7.2009.

Morsiamen isä Esa Kivimäki talutti tyttärensä Tiian Karstulan kirkossa vävylleen Artolle Melartinin häämarssin soidessa. Vihkimisen toimitti Kyyjärven kirkkoherra Olavi Vallivaara ja kanttorina oli Kati Koskinen. Suuri omaisten ja läheisten joukko oli todistamassa, kun Tiia ja Arto Ulvo liitettiin Jumalan sanalla yhteen.

Arto Ulvo on syntyisin Kyyjärveltä, Oikarin kylän Peltolasta. Hän on Helena ja Arvo Ulvon nuorimmainen. Tiia Kivimäki on syntyisin Saarijärveltä, Salme ja Esa Kivimäen nuorimmainen. Tiia on tullut kyyjärveläisille tutuksi kolmena kesänä työskennellessään Paletissa. Tiian ja Arton yhteinen koti on Töysässä.

Kirkosta siirryttiin hääjuhlaa viettämään Karstulan Suojan talolle. Tervetulopuheet pitivät morsiamen isä Esa Kivimäki ja sulhasen isä Arvo Ulvo. Hääjuhlassa oli tarjoilun lisäksi runsaasti ohjelmaa ja juontajana toimi morsiamen veli Jari Kivimäki.