Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Suomalaisia intiaaneja linnassa

Otsikko voi joskus johtaa ajatukset harhaan, mutta ei tällä kertaa. Indian-moottoripyöriä nähtävänä linnan pihalla perjantai-iltana ja lauantaina.


Viitasaaren markkinoilla

Yhteistyökumppanit

Katso lisäkuvat   

Viitasaaren markkinoilla

28.6.2009 Irma Mäkelä / Mediamyllärit

Kyyjärven mediamyllärit harjoittivat keskitettyä markkinointia Viitasaaren Wilma markkinoilla lauantaina 27.6.

Nopola Newsiä olivat esittelemässä Alina Nieminen, Pirkko Kotanen, Irma ja Hannu Mäkelä. Yllä olevan kuvan otti Hannu ja loput minä. Markkinapäivänä oli lähes 30 asteen helle. Onneksi Kalliojärven Hannu antoi matkaan puutarhakatoksen, jotta ei ihan paistuttu vereslihalle. Parturi-kampaamo Helenalta saimme rupeli-lippikseen kauniin pään malliksi. Rupeli ei hyytynyt auringossa, pyöriä huruutti koko päivän. Villiviinin Anitalta saimme telineen johon rekvisiittamme tehtiin: Avot – hyvä tuli. Kiitokset jokaiselle.

Markkinoilla oli toista sataa myyntikojua ja markkinaväkeä oli varmaankin tuhansia. Markkinoilla kun ollaan niin tarttuihan siellä väkisinkin jotain kotiin viemistä. Syksyllä sitä tepastellaan sitten kuvausmatkoilla Sievin kengät jalassa. Markkinoilla oli esittelemässä tuotteitaan Suomen ainoa parfymööri Max Perttula avustajanaan Jenni Siltanen. Max Joacimin sivustolta löytyy parfymöörin tuotteista enemmän tietoa http://www.maxjoacim.com/.  Zeni parfyymi on lanseerattu v. 2005. joka on Maxin ensimmäinen suomalainen nimikkotuoksu. Jennillä on kauneus- ja viihdealan ohjelmatoimisto Helsingissä http://www.zenis.fi/ sivustolta löytyy Jennistä tietoa.

Max antoi Myllyllä kävijöiden aistittavaksi hajuaistia kihelmöivän kevyen, hienostuneen ja kesäisen tuoksun Finlande No.1. Käykääpä Myllyllä tuoksua tupsauttamassa, samalla reissulla voi ostaa vaikkapa Takasen Ollin upean Luomu & Tila kirjan.