Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Yläkoulun liikuntapäivä 24.8.

28.08.2009 Juttuvinkki / Jarmo Ahonen

Teksti: Reija Leppänen - Kuvat: Hannu Kalliojärvi

Yläkoulun liikuntapäivää varten oppilaat olivat itse muodostaneet joukkueita valitsemiinsa lajeihin. Innokkaimmat oppilaat osallistuivat kaikkiin kuuteen lajiin, osalle riitti minimiksi asetettu kaksi lajia. Lajivalikoimassa oli joitakin tuttuja lajeja, kuten joukkuepituushyppy ja –kuulantyöntö, joissa joukkueen kolmen parhaan työntäjän tai hyppääjän pisimmät tulokset laskettiin yhteen joukkueen yhteistulokseksi. Lisäksi juostiin kaksi viestijuoksua, 3X300m ja maastojuoksuviesti, joissa käytettiin oikeita viestikapuloita ja vaihtosääntöjä.

Tuttujen lajien lisäksi ohjelmassa oli myös uudempia lajeja. Toinen näistä oli norsupallo, jossa pelivälineenä oli jumppapallo jalkapallon sijaan, mutta muuten säännöt olivat jalkapallosta tuttuja. Palloilulajeista mukana oli myös lippupallo, jota pelattiin amerikkalaisella jalkapallolla ja hieman sovelletuilla säännöillä.

Sää suosi liikuntapäivän osallistujia, sillä aurinko paistoi. Auringon lisäksi kentällä nähtiin myös hienoja joukkueasuja, sillä parhaiten pukeutuneelle joukkueelle oli luvattu palkinto.