Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Hikisiä terveisiä Lahdesta

9.8.2009 Eevaliisa Hakola

Veteraanien MM-kisat onnellisesti ohi.

Jarin tämän vuoden tärkein kisa juostiin eilen 8.8. aurinkoisissa ja tuulettomisissa olosuhteissa. Maratonin Miehet 45 sarjassa taisi olla eniten osanottajia, maaliin asti heitä juoksi 93 kilpailijaa. Ja kovasti ovat kovakuntoista sakkia nämä ukot. Iso Britannian voittaja pinkoi voittoajan 2.33.17. Espanjaan meni hopeaa ajalla 2.39.43. Mutta Suomeen pronssia, Ismo Pudas 2.40.09. Hyvä Suomi!

Jari juoksi taktisesti hyvän juoksun, sykemittarit oli kiellettyjä eli omaa kehoaan oli osattava kuunnella. Puolen välin jälkeen Jari paranteli asemiaan ja sai napsittua muutaman kovan kilpakumppanin "päänahan". Jari sai maistaa myös kultamitalisti Minna Kainlaurin kyytiä mutta lieneekö Minnan jutut säikäyttäneet ukkoni, koska ei sitten kyydissä kestänyt maaliin asti?

Tavoite oli asetettu 2.50 korvalle, vielä se ei ihan mennyt mutta komea oma ennätys juoksussa tuli. Jarin loppuaika 2.52.45 oikeutti sijalle 15. Suomalaisista hän pystyi kuudenneksi parhaaseen aikaan, siis omassa sarjassaan. Parannusta entiseen ennätykseen tuli karvan verran alle kolme minuuttia. Ei huono saavutus kun tiedän mitä haipakkaa tämäkin kesä on ollut. Tässä perheessä ei ihan aina voi taata sellaista rauhallista "keskity vain juoksuun, kulta - tunnelmaa ".

Välipalanahan Jari juoksi 30.7. radalla 5000 metriä, siis siellä Lahdessa samoissa kisoissa. Tuloksena oli oman B - erän voitto, ajalla 16.48. Viimevuotisella tilastoajalla Jarin paikka oli B ryhmässä, eli vetoapua ei ollut ja kerrankin Hakola sai johtaa koko juoksumatkan:) Kokonaiskisassa sijoitus viidellä tonnilla oli 13. Suomalaisista kolmanneksi paras.

Joo, ei tullut kultaa eikä kunniaa - onneksi. Aatelkaa nyt kun köyhä kunta olis joutunu lahjoittamaan meille jonkun hienon rantatontin !! Mutta on täällä kotona yksi tosi onnellinen mies, se riittää meille.