Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Allan Parkkonen on poissa

Allan Matias Parkkonen siunattiin lauantaina 1.8.2009 Kyyjärven kappelissa. Hautauksen jälkeen muistotilaisuus oli kirkon seurakuntasalissa.Katso lisäkuvat   

Pekka Saarenketo saateltiin viimeiselle matkalle

6.8.2009 Olavi Vallivaara

Pekka Saarenketo siunattiin torstaina 6.8.2009 Kyyjärven kappelissa ja muistotilaisuus oli kotona Oikarilla.

Ossi Veli Pekka Saarenketo syntyi 21.6.1929 Oikarilla. Hän teki elämäntyönsä maanviljelijänä kotitilallaan Oikarilla. Avioiduttuaan Eeva e. Niskalan kanssa rakennettiin oma koti, "Kotipelto", Pekan kotitilan maille. Avioliitosta syntyivät lapset: Hanna Kaisa, Antti ja Tapio.

Pekka oli luonteeltaan rauhallinen ja työteliäs. Yhdessä Eeva puolison kanssa hoidettiin maatilaa. Kotitöiden lisäksi Pekka työskenteli metsätöissä ja välillä oli Sahalla töissä. Iän myötä luovuttiin tilanpidosta. Pekan näimme näihin päiviin saakka usein uurastavan puutarha- ja puhdetöissä omalla pihamaalla. Hänen harrasti nuoremmalla iällä metsästystä. Viime vuodet hän oli paneutunut Eeva puolison ja kodin hoitamiseen. Lapstenlapset olivat Pekalle rakkaita. Yllättäen Pekan elämäntaival päättyi "terveiltä jaloilta" sairaskohtauksen seurauksena 27.7.2009. Isä ja puoliso on poissa. Kaipaamaan jäivät: puoliso, lapset, lastenlapset,sisaret ja muut läheiset.