Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Pyhäkoulu helluntaiseurakunnalla :-)

19.9.2009 Mirjam Huotari

Huomisesta 20.11. alkaen helluntaiseurakunta pitää lähes joka toinen sunnuntai pyhäkoulua lapsille Sunnuntain Sana -tilaisuuksien yhteydessä. Tarkoitus on tarjota lapsille jotain ja samalla vanhemmille mahdollisuus keskittyä päivän saarnaan.

Opettajiksi on saatu kivasti neljä kokoonpanoa, joten kenenkään ei tarvitse olla joka kerta pois saarnaa kuuntelemasta. Toisaalta uskon, että antaessaan saa, joten pyhäkoulun opettajakin varmasti saa jakaessaan lapsille.

Ensimmäisen pyhäkoulukerran opeksi on lupautunut Minna Ventilä Salamajärveltä. Minna on pitänyt pyhäkoulua Vimpelissä jo pitkään, joten häneltä homma varmasti hoituu ihan luonnostaan.

Pyhäkoulu alkaa noin 11:15 - 11:30 eli niihin aikoihin, kun kokoussalissa ryhdytään kuuntelemaan päivän saarnaa. Lapset siirtyvät silloin yläkertaan Mirjamin olohuoneeseen. Vanhemmille tiedoksi, että oven taakse, joten rappusissa kuljetaan vain yhdessä open kanssa ylös pyhäkouluun mentäessä ja alas pyhäkoulusta tultaessa.

Ilmoittelua kannattaa seurata, sillä jatkossa pyhäkoulu tullaan aina mainitsemaan ilmoituksen yhteydessä silloin, kun se on. Niinpä ilmoituksissa niin lehdessä kuin internetissä lukee silloin: "Sunnuntain Sana ja pyhäkoulu"

Eikä sitten muuta kuin tervetuloa mukaan niin lapset kuin vanhemmat :-)