Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Yhteistyötä Karstulan kanssa

3.9.2009 Olavi Vallivaara

Kuten kuvasta näkyy yhteistyö on iloinen asia. Kirkkoneuvosto päätti jatkaa yhteistyötä Karstulan seurakunnan kanssa.

Kirkkoneuvoston kokous torstaina 3.9. aloitettiin hautausmaan katselmuksella. Kappelissa päätettiin tehdä pieniä korjaustöitä mm korokkeen reuna madalletaan kynnystämällä ja tehdään luiska. Karstulan ja Kyyjärven seurakuntien yhteistyö jatkuu taloushallinnon ja viraston hoidossa niin, että Karstulan seurakunta hoitaa sen. Menot jakautuvat väestömäärän suhteessa 75% Karstula ja 25% Kyyjärvi. Toimistosihteeri Leena Lamminen-Sorsa hoitaa Kyyjärven ja Karstulan virastoa 10.9. alkaen toistaiseksi. Kyyjärven seurakuntasihteeri Anja Pölkki erosi tehtävästään 1.7.2009 alkaen ja Karstulan toimistosihteeri jää eläkkeelle ja lomalle 10.9.2009 alkaen. Taloushallinnosta vastaavat Kari Kemppainen ja Sirkka Piispanen.

Kyyjärven kirkkoherranviraston palvelut pysyvät tuntimäärältään samana, mutta jakaantuvat toimistosihteerin lisäksi myös muille työntekijöille. Aukioloajat virastossa ovat syyskuusta alkaen: maanataisin klo 9-12(diakonissa), keskiviikkona klo 9-15(toimistosihteeri) ja perjantaisin klo 9-12(kirkkoherra).

Lastenohjaaja Raisa Känsälä hoitaa Teija Arkkukankaan sijaisuutta 31.12.2009 saakka. Kivirannan palvelukeskuksen korjaushankkeessa ollaan mukana, jos kirkkohallitus antaa avustusta, jota anotaan.