Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

"Soi kunniaksi Luojan..."

3.9. 2009 Minna Erkkilä

Kesälomien jälkeen kirkkokuorokin aloittelee jälleen uutta harjoituskautta.

Kirkkokuoron tämän syksyn ensimmäinen "istunto" pidetään pappilassa keskiviikkoiltana 9.9. klo 18.30. Suunnittelemme tulevan kauden toimintaa ja vietämme mukavaa yhdessäoloiltaa kahvikupposen ääressä. Ehkä jopa laulammekin vähän.

Nyt on se hetki, josta aina harjoituksissa olemme haaveilleet: kunpa olisi enemmän aikaa seurustelulle ja kuulumisten vaihtamiselle. Siksi kokoontumisemme onkin nyt puoli tuntia tavallista aiemmin. Ja paikkakin on kodikas pappilan pirtti.

Meidän kaikkien yhteinen - toivottavasti ei aivan toivoton - toive, on se, että iloiseen joukkoomme tulisi uusia laulajia. Kaikenlaisten kuorosotien ja muiden laulutapahtumien seuraamisen jälkeen ei kai kukaan ole tietämätön siitä, miten hauska ja antoisa harrastus tämä on.

Kaiken muun mukavan lisäksi uutena laulajanakin ehtii vielä mukaan syysretkellemme Lapuan urkufestivaaleille 27.9. Edellisen kerran kävimme siellä kaksi vuotta sitten ja tälläkin kertaa odotettavissa on yhtä mieleenpainuva reissu. Pääsemme kuulemaan aivan livenä maailmankuulua The King's Singers -lauluyhtyettä. Tuosta kahden vuoden takaisesta retkestä voi vielä lukea Tammisen Kaisan kirjoittaman matkakertomuksen (nopolanewsin arkisto lokakuu 2007/seurakunnat).

Varsinaiset kuoroharjoitukset aloitamme vasta 23.9. kirkossa.

Tervetuloa uudet ja "vanhat" laulajat!