Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nyt tulee puhdasta tekstiä!

11.9.2009 Eevaliisa Hakola

Kaikki kirjaimet ja merkit ovat löytäneet tiensä takaisin paikoilleen.

Ai miksikö ne irroitettiin? No, oli vaan tämä näppäimistö hiukkasen verran, pölyhiukkasta sisäänsä syönyt. Ja ehkä vähän muutakin...  Niin -  kukaanhan meistä ei esim. "raavi päätään" koneella istuessaan tai syö mitään murenevaa evästä. Eikö totta? Siivousliinalla voi pyyhkiä hyvin sitä ulkoista osaa mutta eipä ole tullut edes mieleen, että näppäimistönkin voisi tarkemmin puhdistaa.

Konettamme oli viimeksi tohtoroitu joskus kauan sitten, kun Kyyjärven Yrittäjät järjesti jäsenilleen ATK- koulutusta. Että sellasta huollon tarvetta oli. Kaikenlaisista päivityksistä puhumattakaan... Kyllähän sitä aina on tehty kaikenlaisia komentoja kun kone on pyytänyt. Ja tehty on, vaikka ei ole ymmärtänytkään mitä tekee... Kulostaako kenestäkään yhtään tutulta?

Mutta nyt taas pelittää! Väitän, että jos ei ole alan harrastaja tai tekniikkapeukalo on keskellä kämmentä, niin apuja välillä kaipaa. Ei tämäkään kone toimimattomassa kunnossa ollut kun huoltoa sille tilasin. Mutta esim. jotkut jutut menee niin vauhdilla eteenpäin, että ohjelmat voi olla mallia "kivi ja kanto". Muutaman viruksenkin oli kerennyt jo rouskuttaa kun tuo tämän talon kielitaito majailee Jyväskylässä. No kun ei kerran kone ilmoita savoksi; että tie jottain nyt ja äkkiä! Niin eihän sitä ymmärrä.

Tämä koneemme on ollut varsin omapäinen esim. käynnistyksen suhteen. Ei ole totellut komentoja vaan on tehnyt niinkuin on itse tahtonut... Mutta nyt sillä alkoi uusi yöelämä. Eli opettelee nukkumaan yöt ja herää heti eloon kun napista käskytän! - Aivan jo kuulen sähkössä säästyneitten senttien kilinän korvissani: ) Jaa, pitäskö ne sentit sijoittaa ATK kurssiin? Olen kyllä jo kaksi kurssia istunut mutta niinpä taas toissa viikolla törmäsin lauseeseen, että paina sitä lentävää eetä! Ja mikähän sekin lie?

Voi olla ettei oppi oikein pysy tuolla päässäni mutta näillä nyt mennään. Kiitos Jaakolle kun jaksoit kuunnella konettani ja minua! Työniloa päiviisi!