Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Huumarkangas etsimään yrittäjiä Palettiin

27.8.2009 Matti Muukkonen

Entinen toimitusjohtaja suuren haasteen edessä.

Kyyjärven kunnanjohtaja Matti Muukkonen esittää syyskuussa kokoontuvalle kunnanhallitukselle, että kunnanhallituksen puheenjohtaja Jouko Huumarkangas palkattaisiin osa-aikaisesti kunnan elinkeinotoimeen projektivastaavaksi etsimään uusia yrittäjiä Paletin laajennukseen. Tehtävä olisi määräaikainen syyskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin. Tänä aikana Huumarkangas toimisi kunnan työ- ja elinkeinotoimen projektipäällikkö Eero Mutasen apuna hyödyntäen kontaktiverkostoaan ja listaten ”nimiä ja neliöjä” Paletti II-vaiheen toteutukseen.

Kunnanjohtaja Muukkonen päätyi esittämään ratkaisua sen jälkeen, kun aikaisempi ajatus uusien yritysten kokoonjuoksusta kariutui aiemmin tällä viikolla. ”Jouko tuntee Paletin läpikotaisesti ja on varmastikin oikea henkilö toimimaan tässä tehtävässä”, Muukkonen kertoo. Hän muistuttaa Huumarkankaan toimineen Paletin toimitusjohtajana vielä muutama vuosi sitten, joten tältäkin osin tuntumaa löytyy. ”Tämä on nyt näytön paikka, lähdemme siitä liikkeelle, että joulukuun puolivälissä meillä on riittävästi esisopimuksia tulokkaista, jotta laajennusta voidaan lähteä edistämään”, Muukkonen tuo esiin Huumarkankaan tulevaa työnkuvaa.

Kyyjärven Paletti täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Tätä varten tullaan 1.11. järjestämään juhlatilaisuus, jonka suunnittelusta vastaavat yhdessä kunta ja kauppiasyhdistys. Tässä yhteydessä kiinteistöä tullaan muutoinkin kunnostamaan esimerkiksi yleisten tilojen osalta.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.