Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Get the Flash Player to see this player.

Kumpulan talkookuulumisia

10.9.2009 Anssi Ohranen

Kumpulan kuulumisia

Oli kaunis syyskuun maanantaipäivä. Kello oli siinä neljän hujakoilla, kun ensimmäiset kyläläiset saapuivat Kumpulan koululle mukanaan pensseleitä ja kaapimia. Kyse oli kyläseuran järjestämästä ulkosaunan maalaustalkoista.

Ensin vanha maali rapsutettiin pois ja sen jälkeen alkoi maalausprojekti. Aurinko paistoi ja näytti siltä, että myös työ maistoi. Maalareiden ikähaitari oli eskarista ”vaariin”. Näytti siis siltä, että hyvin olivat kyläläiset lähteneet liikkeelle.

 

Työjohtajana toimi Hannu Oikari ja sen voi sanoa, että hyvin tuo hommansa hoitikin. Hannun opastamana sekä tekemänä monet iäkkään saunan lahonneet kohdat tulivat remontoitua taas uuteen uskoon.

 

Samana iltana oli myös lahonneen puun kaataminen koulun naapurissa. Hyvin tuo näyttikin menevän, kuin ammattilaisilta ikään. Seppo Oikari toimi metsurina (ei varmaan ollut ensimmäinen kaadettu puu :)) ja tuore metsätaitokilpailun suomenmestarimme Juhani Vertanen oli tuki/vetojoukoissa. Eipä siis ihme jos homma luontui.

 

Näiden talkoiden jälkeen oli Kumpulan koululla makkaran paistoa ja tietenkin talkookahvit. Täytyy sanoa, että kyllä makkara jo maistuikin työn jälkeen, kahvista puhumattakaan!

 

Sydämelliset kiitokset kaikille talkoisiin osallistujille ja eiköhän me taas pian jotkin talkoot saadaan aikaiseksi. :)

 

Kumpulan kyläseura