EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat

Koulujen väliset yleisurheilukilpailut

10.9.09 Reija Leppänen/perusopetus

Nopolan koulun oppilaat kävivät kilpailemassa menestyksekkäästi Saarijärvellä.

Saarijärvellä järjestettiin tiistaina 8.9 Keski-Suomen lukioiden ja yläkoulujen yleisurheilukilpailut. Nopolan koulusta mukana oli runsaslukuinen joukkue, joka kahmi mukaansa myös joukon mitaleja. Erityisesti ihmetystä paikallaolijoissa herätti kyyjärveläisten menestys keihäänheitossa.

Eniten kyyjärveläisille mitaleja keräsi Jenna-Mari Paloniemi, joka nappasi 100m juoksusta kultaa ajalla 13,32 ja lisäksi pronssia keihäänheitosta tuloksella 31,37. Kuulantyönnössä Jenna-Mari jäi niukasti mitaleilta ollen neljäs tuloksella 882. Kyyjärveläisiä oli tyttöjen keihäänheitossa kolmen parhaan joukossa kaksi, sillä Jenna-Marin lisäksi palkintopallilla tuuletti myös Merja Tuukkanen, joka voitti kilpailun tuloksella 32,72. Merja työnsi pitkälle myös kuulaa sijoittuen seitsemänneksi tuloksella 852. Poikien puolella Ville Hänninen sijoittui hyvin ollen kuulantyönnössä ja keihäänheitossa molemmissa kuudes. Villen kuulatulos oli 11,54 ja keihästulos 41,43.