Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Huomio naisten rytmisen liikunnan jumpparit!

18.9.2009 Reija Leppänen /perusopetus

Kansalaisopiston naisten rytmisen liikunnan ryhmäläiset, ottakaa torstaina 24.9 jumppapallo mukaan!

Kansalaisopiston naisten rytminen liikunta kokoontuu torstaisin klo 18-19 koulun salissa. Tarkoitus olisi tulevaisuudessa harrastaa tällä tunnilla step-aerobiciä. Koululla on kuitenkin steppilautoja vain 14 kpl, joten niitä ei riitä kaikille osallistujille. Tämän vuoksi Pirkko Kotanen kerää listaa sellaisista ryhmän jäsenistä, jotka haluavat ostaa laudan itselleen. Laudan hinta on 32 euroa. Jos haluat tilata steppilaudan, ilmoittaudu Pirkolle viimeistään jumpassa torstaina 24.9., niin saadaan kimppatilaus lähetettyä.

Steppilautoja odotellessa keskitytään jumppaamaan muilla välineillä. Jos sinulla on oma jumppapallo, ota se mukaan torstaina. Koululla on jumppapalloja 10kpl, joita voi käyttää, jos et omista omaa palloa. Torstaina 1.10 teemana on keppijumppa, joten jos kotoa löytyy sopiva harjanvarsi, ota se silloin mukaan.

Muista varusteista mukana olisi hyvä olla sisäliikuntakengät, juomapullo ja jos sinulla on oma jumppamatto, se kannattaa ottaa mukaan joka kerta lihaskuntoa ja venyttelyä varten.