Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyypartion syyskausi käynnistyy

26.8.2009 Eki Holmberg

Uusi kausi, uudet kujeet. Siitä se taas lähtee käyntiin.

Kesä alkaa olla jo takana ja suven huipputapahtuma, Uitto piirileiri, on siirtynyt muistoihin. On aika käynnistää uusi kausi.  Johtajapalaaveri on pidetty ja Akeelat ja Luotsit ovat  jaelleet tehtäviä ja suunnitelleet tulevan kauden toimintaa. Tilanne on niinsanotusti "hanskassa" ja uusi kausi aloitetaan syyskuun toisella viikolla. Alkava kausi  tuo uusia juttuja ja haasteita  sillä Suomen Partiolaisissa ollaan siirtymässä uuteen ikäkausijakoon ja sen myötä myös ohjelmat on uusittu.  Sudenpentuja ovat 7-9 vuotiaat(Koirat ja Oravat). Seikkailijoita10 -12 vuotiaat (Pantteri ja Junior Galaxy) Tarpojia  12 -15 vuotiaat ( Foxit) ja Samoajia  15 - 17 vuotiaat( Lynx) Vaeltajia 18 - 22 vuotiaat. Kaikilla ryhmillä tulee olla aikuinen ( väh. 18 v) johtaja /ohjaaja, Akeela (sudarit) tai Luotsi.  Kyypartiossa tehtävät on saatu jaettua ja toiminta aloitetaan 7. syyskuuta seuraavan aikataulun mukaan:

Maanantaina klo 17 - 18  sudenpennut/ Koiralauma

                   klo 18 - 19  seikkailijat/ Pantterit + Junior Galaxyn pojat   

Tiistaina       klo 18 19    sudenpennut/Oravat  sekä uudet sudenpennut

Keskiviikkona klo 17.45 - 18.45  Tarpojat/Fox sekä Junior Galaxyn tytöt  Huom! aika  

Samoajat eli Lynx vartio kokoontuu erikseen sovittavana aikana.

Uudet, aloittavat sudarit (7v-9v) ilmoitautuvat tiistaina 8.9. klo 18. partiokololla

Mahdolliset uudet seikkailijat (10 -12 v)  ilmoittautuvat maanantaina 7.9. klo 18  partiokololla.

Partiokolo sijaitsee kirkon alakerrassa . Sisäänkäynti kirkon takaovesta.

Syksyn aikana on muutama yhteinen tapahtuma joista ensimmäinen eli syysretki Pyhä-Häkkiin  tapahtuu 19.9. Lähtö on klo 10.00 ST 1:ltä Retkelle toivotaan  myös vanhempien osallistuvan. Sunnuntaina marraskuun 15. klo 18.00 on  syksyn partiokirkko sekä lupauksen anto.  Lippukunnan yhteinen(myös perheet) pikkujoulu vietetään joulukuun 11. klo 19.00 "Monnarilla". Olemme myös mukana 4. 9. "Tapahtumien illassa" jossa järjestämme korikiipeilyä ja letunpaistoa. Nämä tietenkin säävarauksella.

Uudistunut ohjelma luo partiotoiminnasta ja nuorten kanssa toimimisesta kiinnostuneille aikuisille (22+) enemmän mahdollisuuksia osallistua luovaan ja reippaaseen partioelämään. Jos tunnet kiinnostusta ,otappa yhteys Kyy Ekiin eli Kyypartion lippukunnanjohtajaan (puh 044 5047138) tai muihin lippukuntamme  toimijoihin."Tämä soppa senku´paranee ,kun kokkeja on enemmän"

Kyy Eki