Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Tänään se pyörähtää käyntiin

7.9.2009 Eki Holmbedrg

Nimittäin Kyypartion uusi syyskausi ja uudet ohjelmat.

 Kesälaitumilta on palattu ja tutut syksyn merkit näkyvät ympäristössä. Kesän linnut ovat jo lähdössä ja puiden lehdet alkavat kellastua. Kolmas varma syksyn merkki on Kyypartion uuden kauden alkaminen.

Tänään 7.syyskuuta kello 17.00 aloittaa sudenpentujen Koiralauma ja kello 18.00 polkaistaan käyntiin uusi seikkailijavartio joka koostuu Panttereista ja Junior Galaxyn pojista.   Huomenna tiistaina kello 18.00 ovat vuorossa sudareidan Oravalauma ja syksyn uudet  sudenpennut.

Keskiviikkona  kello 17.45(HUOM. aika) puhaltavat tarpojat  eli Foxvartio sekä Junior Galaxyn tytöt  myllyn pyörimään.

Mahdolliset uudet seikkailijat (10v-12v) jotka eivät ole aikaisemmin olleet mukana, voivat tulla mukaan maanantaina7.9. kello 18   Paikka on partiokolo kirkon alakerrassa. Myös tarpojaikäiset (12 - 15) partiosta kiinnostuneet  voivat hypätä mukaan keskiviikkona klo 17.45

Alkavalla kaudella tullaan toiminnassa noudattamaan Suomen Partiolaisten uutta ikäkausijakoa ja uutta ohjelmaa.Uusien ohjelmien opettelu ja niihin totuttelu on vetäjille varsin haastellista . Uudet ohjelmat edellyttävät myös aikuisten (22v+) entistää vahvempaa osallistumista ja sitoutumista partion toimintaan.Lippukunnassamme on tilaa  partion toiminnasta ja periaatteista kiinnostuneille aikuisille- ei muuat kuin mukaan vaan rakentamaan Kyypartiota ja samalla myös Kyyjärveä!

Kuten jo aikaisemmin on kerrottu, on syyskauden aikana muutamia yhteisiä taapahtumia joista ensimmäinen on jo 19.9. Silloin lähdemme lippukunnan yhteiselle syysretkelle Pyhä-Häkkiin. Retki on perheretki ja se tehdään linja-autolla. Matkaan lähdetään aamulla klo 10.00 ST 1:ltä .Varustus kelin mukaan ja omat eväät matkaan. Reitin varrella on mahdollisuus makkaran paistoon jos sellaisia sattuu eväiden joukossa olemaan. Ilmoittautuminen lauman- ja vartionjohtajille (Akeelat ja Luotsit).  Paluu retkeltä klo 17. mennessä  Lokakuussa pidetään perinteinen JOTA tapahtuma Sahapakalla. Tapahtuman yhteydessä pidetään myös Kyypartion viikonloppuleiri. Leirin ohjelma koostuu erilaisista radiotoimintaan liittyvistä asioista.Yöpyminen 1/2-joukkueteltassa.  15.11.09 pidetään partiokirkko jonka yhteydessä on myös lupauksen anto. Syyskausi päätetään yhdessä vietettävään pikkujouluun 11.12. 09 klo 19 "Monnarilla"

Syyskausi aloitettiin oikeastaan jo tapahtumien illassa jossa Kyypartio paistoi lettuja ja junaili korikiipeilyn. Lettujen menekki taisi olla hieman liiankin luistavaa. Korikiipeilyn parhaat saivat  pinottua alleen 21 koria. Kiitokset  "Letunkääntäjille" sekä korikiipeilyn turvallisesti vetäneille "ankkureille" ja valjaiden pukijoille. Suuri kiitos myös Lahtisen Laurille  käristin- ja vaijerinnostoavusta!

Hyvää syksyä  Kyy Eki Lpkj