Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kuntamarkkinat 2009 Helsingissä

14.09.2009 Jarmo Ahonen / Mediamyllärit

Edustustehtävä suoritettu onnistuneesti.

Keskiviikko 09.09.09. klo 05.00. Myllyllä lauma unisia matkaanlähtijöitä odottelee hivenen myöhässä olevaa bussikuskia. Pian kuski autoineen kuitenkin saapui ja matka kohti pääkaupunkia päästiin aloittamaan. Saarijärvellä pudotettiin lähetyskone huoltoon ja matka jatkui Jyväskylän ja Lahden kautta, joista otettiin kyytiin vielä NopolaNewsin julkaisualustan rakentaneen MediaCabinetin edustajia.

Reissun päätarkoituksena oli tietenkin Mylläreiden ja NopolaNewsin edustaminen tämän vuoden Kuntamarkkinoilla, ja Toppisen Aaron pitämä luento sarjassa "Sosiaalinen media ja kunnat". Esitelmä olikin suosittu, kuuntelijoita oli paikalla runsaasti ja NopolaNews-nimeä maistellaan varmasti yhä useamman huulilla. 

Väkeä oli tapahtumassa muutenkin varsin kiitettävästi, pelkkiä näytteilleasettajia yli 150 ja yleisöä niin ettei meinannut sekaan sopia. Esitteitä jaettiin kassillinen ja eri tahot tuntuivat hyvinkin kiinnostuneilta. Itsekin jopa yllätyimme, kuinka tuttu juttu NopolaNews ihmisille oli. Ilmeisesti palkinnoilla ja muilla tunnustuksilla on sittenkin merkitystä!

Kuntamarkkinathan on julkishallinnon kohtaamistapahtuma, jonka järjestää Kuntaliitto ja Kuntalehti. Paikalla ovat niin eri kuntien edustajat kuin kunnille palveluja tarjoavat yritykset ja yhteisöt. Tästä linkistä tietoa tapahtumasta.

Paluumatkalla tutkailtiin markkinoilta mukaan tarttunutta esite- ja esinesaalista, ja taisteltiin bussin lakkoilevan ilmastoinnin kanssa. Takaisin Kyyjärvellä oltiin noin 21.00, väsyneinä mutta onnellisina.