Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Viihdeorkesteri

Tänään to 29.10.-09 klo 18.15 kokonnutaan viihdeorkesterin puitteissa Nopolan koulun musiikkiluokkaan.


Ida ja AlberttiAika ei tuhonnut tekstejäKunnassamme on monenlaista osaamistaSaamelaiskirjallisuuden kiertonäyttelySyysaamu

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Aika ei tuhonnut tekstejä

26.10.2009 Irma Mäkelä / Mediamyllärit ry

Perholaisen Anja Linnan omistuksessa on vanha lauluvihko sekä muistovihko.

Venäjän keisarillisen armeijan Helsingin Kaartissa 1897-1900 palvelleen Juho Wallinin lauluvihosta on tietokoneellaan tallentanut ja tulostanut Annikki Kujala uuden vihkosen. Vihkosta on löytynyt teksti: Tämän kirjan oikia omistaja on tarkka Ampuja Numero 95 Juho Wallin. Palvellut Helsingin Kaartissa 1897...? Päässyt palveluksesta aw 1900 Wallin. Kansilehteen oli moni laittanut nimikirjaimet ja nimensä. Vuosiluku W 1896.

Anja Linnalla on myös tätinsä Tyyne Heinosen muistovihko, johon muistot on kirjoitettu vv. 1918- 1919. Annikki Kujala siirsi myös muistovihkosta tekstit tietokoneen tiedostoon sekä tulostanut ne.
Annikki lahjoitti tallentamansa tekstit, jotka aika oli tuhoamassa, Nopola Newsille Anja Linnan suostumuksella.  Lauluja ja muistotekstejä tullaankin julkaisemaan Nopola Newsin kulttuuriaihealueella. Kiitos Anja Linnalle vihkojen löytämisestä sekä Annikki Kujalalle mittavasta tallennustyöstä.
Kuva yllä on muistovihkosta.