Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Miksi MIX? :-)

Vapaaseurakunta ja helluntaiseurakunta ovat järjestämässä Kyyjärvellä lauantaille 21.11. MIX-päivää. Kyseessä on lastentapahtuma Aarteita Kätköstä, joka alkaa Nuopparilla kello 12:00.


Vuoden sato siunattiinSadonkorjuun juhlaTimo Hakanen ja Seniori-tiimi vierailevat SyysjuhlillaMikkelinpäiväHelluntaiseurakunnalla ei tilaisuutta 11.10.Kirkkoneuvosto pohti tulevaisuuteen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vuoden sato siunattiin

12.10.2009 Olavi Vallivaara

Sadonkorjuunjuhlaa ja maataloustuottajain kirkkopyhää vietettiin sunnuntaina 11.10.Kyyjärven kirkossa.

Maataloustuottajain puheenjohtaja Hannu Kainu totesi tervehdyspuheessaan, että vuoden sato oli hyvä sekä määrältään että laadultaan. Khra Olavi Vallivaara siunasi sadon:

"Kaikkivaltias Jumala ja Isä, sinä olet antanut ihmisille tehtävän viljellä ja varjella luomakuntaasi. Me kiitämme sinua luomistyösi lahjasta, jonka olemme saaneet koota satona talteen. Siunatkoon kolmiyhteinen Jumala, Isä ja Poika ja Pyhä Henki, tämän sadon ravinnoksemme, elämämme voimaksi ja iloksi."

Messussa avustivat maataloustuottajain edustajat. Kuvassa mv Raimo Tamminen lukee tekstiä. Kirkkokuoron miehet lauloivat. Maa- ja kotitalousnaiset olivat valmistaneet lähiruuasta, kyyjärveläisistä tuotteista, herkullisen sadonkorjuun kiitoslounaan täytekakkukahvien kera. Juhlan tuotto 282,40 euroa lahjoitettiin Maaseudun tukihenkilöverkolle. Kiitokset maataloustuottajille ja kaikille juhlassa mukana olleille.