Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Miksi MIX? :-)

Vapaaseurakunta ja helluntaiseurakunta ovat järjestämässä Kyyjärvellä lauantaille 21.11. MIX-päivää. Kyseessä on lastentapahtuma Aarteita Kätköstä, joka alkaa Nuopparilla kello 12:00.


Vuoden sato siunattiinSadonkorjuun juhlaTimo Hakanen ja Seniori-tiimi vierailevat SyysjuhlillaMikkelinpäiväHelluntaiseurakunnalla ei tilaisuutta 11.10.Kirkkoneuvosto pohti tulevaisuuteen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Katse Kirkkohallituksen puoleen

28.10.2009 Olavi Vallivaara

Kyyjärven kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle avustuksen hakemista kirkkohallitukselta Kivirannan korjaushankkeeseen.

Kyyjärven seurakunnan kirkkoneuvosto kokousti kirkon sakaristossa keskiviikko-iltana 28.10.2009. Pääasiana oli Kivirannan korjaushanke. Kirkkoneuvosto päätti olla mukana korjaushankkeessa, mikäli kirkkohallitus avustaa seurakuntaa. Kirkkohallitus on avustanut merkittävällä summalla Monitoimitalon rakennuskustannuksia aikanaan ja myös kymmenen vuotta sitten ollutta remonttia. Kyyjärven seurakunta omalta osaltaan päätti ulkoistaa palkanlaskennan ja odottaa, että Karstulan kirkkoneuvosto päätyy samaan. Perustamiskustannuksiin päätettiin hakea tuomiokapitulilta kehittämisavustusta. Kirkkoneuvosto linjasi myös jumalanpalvelustoiminnan mahdollisen sairausepidemian aikana.