Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Miksi MIX? :-)

Vapaaseurakunta ja helluntaiseurakunta ovat järjestämässä Kyyjärvellä lauantaille 21.11. MIX-päivää. Kyseessä on lastentapahtuma Aarteita Kätköstä, joka alkaa Nuopparilla kello 12:00.


Vuoden sato siunattiinSadonkorjuun juhlaTimo Hakanen ja Seniori-tiimi vierailevat SyysjuhlillaMikkelinpäiväHelluntaiseurakunnalla ei tilaisuutta 11.10.Kirkkoneuvosto pohti tulevaisuuteen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Mikkelinpäivä

4.10.2009 Olavi Vallivaara

Mikkelinpäivä saa nimensä ylienkeli Mikaelista. Mikkelinpäivän perhekirkossa oli lapsia runsaasti mukana.

Kirkollisena aiheena mikkelinä on enkelit ja lapset. Saarnateksti pani pohtimaan kysymystä; kuka on suurin Taivasten valtakunnassa. Jeesuksen vastaus oli, että suurin on lapsi. Pyhäkoululaiset lauloivat perhekirkossa Salme Tanskasen johdolla, pyhäkoulunopettaja Anna-Maria Koskelo luki tekstin ja loppumusiikkina kanttori Minna Erkkilä lauloi.

Mikkelinpäivä on ollut myös maaseudun ihmisille vanhastaan tärkeä syksyinen ajankohta. Mikkelinä tuli sato olla korjattuna: viljat laarissa ja nauriit ja perunat kellarissa. Mikkelistä naiset siirtyivät sisähommiin.

Ensi sunnuntaina 11.10.klo 10 alkaen vietämmekin sadonkorjuun kiitosjuhlaa kirkossa, maataloustuottajain kirkkopyhää. Messun jälkeen on sadonkorjuun kiitoslounas, jonka maa-ja kotitalousnaiset valmistavat. Tervetuloa juhlaan!